MENÜ

AM: A cél az élelmiszeripar versenyképessége

Hírek > Gazdaság

Magyarország élelmiszeripara az elmúlt években számtalan nehézséggel találta magát szembe, de köszönhetően a biztos alapoknak, javuló tendenciát mutat – jelentette ki dr. Felkai Beáta.

OMSZ: Az egész országban megszűnt az aszály

Hírek > Gazdaság

A hét további részében többször lehet számítani nagy területeket érintő esőre, így folytatódik a talajok őszi feltöltődése – írta hétfői agrometeorológiai elemzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A magyarok is nyitottak a vegán húshelyettesítőkre

Hírek > Gazdaság

A magyar lakosság csaknem 30%-a kóstolt már növényi alapú, vegán húshelyettesítő terméket, sőt, 5% rendszeresen fogyasztja is – derül ki a Pápai Hús Kft. által a témában készített kutatásából.

A Corteva Agriscience megállapodást írt alá a biológiai iparág vezető vállalata, a Symborg felvásárlásáról

Partnereink hírei > X

A Corteva, Inc. és a Symborg bejelentette, hogy aláírták a végleges megállapodást, a spanyolországi Murciában működő mikrobiológiai technológiai vállalat, a Symborg megvásárlásáról.

A Corteva elkötelezett a mezőgazdasági területen tanuló hallgatók fejlődésének támogatásában

Partnereink hírei > X

A Corteva Agriscience elkötelezett abban, hogy a mezőgazdasági szakmát a fiatalok számára ismertté és vonzóvá tegye. A vállalat célja, hogy a mezőgazdasági tanulmányaikat folytató fiatalok fejlődését támogassa és megfelelő gyakorlati lehetőségeket biztosítson számukra.

A kiváló búzatermés titka: elegendő tápanyag a megfelelő időben

Partnereink hírei > X

Az őszi búza kiegyensúlyozott tápanyagellátást igényel.