Hímes tojás 4 ezerért: horror árak a húsvéti vásáron
Háromezer egy lángos: megnyílt a húsvéti vásár Budapesten, de éhesen nem érdemes kilátogatni.
Háromezer egy lángos: megnyílt a húsvéti vásár Budapesten, de éhesen nem érdemes kilátogatni.
Súlyos ára lehet, ha valaki medvehagymának nézi a gyöngyvirágot - akár halált is okozhat a tévedés.
Zilahy Ágnes 133 éves receptjét elevenítettek fel, amikor elkészítették a tepertős vakarcsot.
Rengeteg magyar tartja fontosnak, hogy magyar gyártótól származó, magyar sonka kerüljön a húsvéti asztalra.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Visszatérő trendek: új piacokat nyit az elfelejtett gabonafajták és fermentált ételek reneszánsza.
Szinte hihetetlen, de eladó nélküli kisboltokkal tarolna Magyarországon a Coca-Cola.
Továbbra is jelentős a rénszarvastartás szerepe az EU északi országaiban, a hagyományok őrzése mellett a piac számára is egyre fontosabb az ágazat.
Családokat és generációkat kötnek össze a karácsonyi vacsora gasztronómiai hagyományai.
Karácsonyi élelmiszerellátás az egyik főszezonnak az Európai Unióban, a termékpályák felkészülnek a fokozott keresletre.
Tartós élelmiszerek gyűjtése és ingyenkonyhák révén is világszerte segítik a leginkább rászorulókat.
Az örök vitában egy másik alternatíva is felmerül, amely nem csupán hangulatos, hanem környezetbarát választás is.
A hagyomány szerint egy évig éhezik az, aki Márton napján nem eszik libát és nem iszik újbort.
Magyarországon is tízezrek faragnak tököt ezekben a napokban, a sokak által kritizált ünnep mára meghonosodott itthon.
Behajtási ünnep és darufesztivál a Hortobágyon – várják az érdeklődőket.
2027-től lenne tilos az ebek fogyasztása, de addig még rengeteg a tennivaló.
Újabb idegenhonos teknősfaj jelent meg a tatabányai Csónakázó-tóban, ami fokozza az ökológiai egyensúly felborulásának veszélyét.
Változnak a trendek a holland baromfi- és sertéságazatban, a tojás- és húsárak rekordszintűek.
Kegyetlen nyár várhat ránk, fel kell készülni az extrém időjárásra Magyarországon is.
Az élelmiszerkönyvi szabályozás szerint a jövőben kizárólag kerek formában készülhet majd a magyar trappista.
Napról napra melegebb lesz, kedden 20-25 fokot, míg szerdán már 21-27 fokot mérhetünk.