
Megérkezett a havazás az országba: itt hirtelen elkezdett esni a hó
A vastag rétegfelhő alatt hópihék táncoltak szombaton kora este a Dunántúl nyugati felén.
Az agronaplo.hu online újság kiadója a NET Média Zrt. Az újság bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Az agronaplo.hu híreit, értesüléseit kizárólag az agronaplo.hu-ra történő hivatkozással lehet felhasználni, ahol a hivatkozás formája: "Agro Napló online agrárgazdasági újság."
A NET Média Zrt. minden, az agronaplo.hu oldalra felkerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. A kiadó mindent elkövet az adatok és információk megjelenés előtt történő kontrollálásáért, mindemellett azonban az oldalon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a NET Média Zrt. mindennemű felelősségét kizárja.
Lapigazgató (szerkesztésért felelős személy):
Szerkesztőség:
Braunmüller Lajos, Főszerkesztő
Kovács Nóra, Vezető szerkesztő
Szedlák Levente, szerkesztő-újságíró
Veres Virág Cintia, szerkesztő-újságíró
rendszeres és eseti jelleggel külső munkatársak
Portfolio agrárrendezvények:
Hazafi László, főmunkatárs
Értékesítés:
Kiadó:
NET Média Zrt.
Vezérigazgató (kiadásért felelős személy): Bán Zoltán
Székhely: 1027 Budapest, Bem József u. 1/B
Szerkesztőség: 1027 Budapest, Bem József u. 1/B
Központi email cím:
Hatáskörrel rendelkező felügyeleti hatóság neve és elérhetősége:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75
Panasz esetén kérjük az alábbi címre küldjön e-mailt: panasz@agronaplo.hu

A vastag rétegfelhő alatt hópihék táncoltak szombaton kora este a Dunántúl nyugati felén.
Vasárnap reggel még a Dunántúl délnyugati, nyugati részein fordulhat elő nagyobb területen sűrű köd.
Túlnyomóan borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható
A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.