Épület szerkezetek és kiegészítõ gépek a mai mezõgazdaság szolgálatában

Agro Napló
Épületek: 1993 óta folyamatosan követjük könnyûszerkezetes épületek gyártásával, a mezõgazdaság különbözõ igényeit. Korábban a teljes funkcionális választékot, hagyományos acélszerkezetek egyedi kialakítás szerinti megoldásaival kínáltuk, melyet az utóbbi öt évben, speciális vázszerkezet nélküli íves geometriájú épület típussal egészítettünk ki. Mivel a hagyományos kialakítású épületeknél - acélváz, vagy acélváz és hagyományos falazat kombinációkban - szükségszerûen jelen van a tartószerkezet, melyet külön kell burkolni, kézenfekvõ törekvés eredményeként változtattuk meg a konstrukciót, olyan geometriájú váz nélküli megoldásúra, mely ömlesztett anyagok tárolására egyedül álló a magyar piacon. Az alapgondolat egyszerûségében van a szerkezet nagyszerûsége ! A senzimír tûzihorgany bevonatos német acéllemez - mely 30 év átrozsdásodási garanciát eredményez - a 195 mm mélységû bordázattal nemcsak önmagát képes vázszerkezet nélkül tartani, de például a gabona oldalnyomását is képes felvenni 1,5 m és 2,8 m lemezfal melletti magassággal, függõen az épület szélességétõl. Mivel a lemez szerkezetet 4 m magas falazatra is rá lehet építeni a tárkapacitás növelése érdekében, az egy gabonatonnára vetített beruházási költség 8000 Ft alatt is megvalósítható. Más feladatokat mint például széna,- szalmatárolók, lábas- és szárnyas állattartó épületek, burgonya-és gyümölcstárolók, géptárolók, mûhelyek céljára is tudjuk adaptálni az alapegységeket.
Gépek:



Az INTERPUMP világszínvonalú gyártmánycsalád - ezzel együtt közép árfekvésû modelljei - mind a kisgazdaságokban, mind a profi feladatok szolgálatában tökéletesen tisztítanak hideg, - melegvizes és vegyszeres szórópisztollyal. Nyomáshatár 90-től 360 bar között változtatható.



Ipari porszívócsalád egyedi és központi telepített kivitelben folyamatos üzemi körülményekre is.



Épületburkoló lemezcsalád:



A FLORIÁN trapézlemez családot fal-és tetőfedésre, tûzihorganyzott kivitelben valamint 25 féle színben kínáljuk méretre vágva színes, tömítőgalléros csavarokkal és tömítő profilokkal a piaci ár alatt.



Kérdéseikkel keressék a GÉP-SZAK Kft-t Hódmezővásárhelyen Makói út 38 sz alatt.



Tel: 62/533-780, Fax: 62/533-787. E-mail: info@gepszak.hu Web: www.gepszak.hu
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!