Tavaszi Vásár a Déli-Farmnál

Agro Napló
A Déli-Farm idén is megrendezte hagyományos Tavaszi Vásárát kiskundorozsmai telephelyén, ahol partnereik elõadásokkal és standokkal mutatkoztak be – a mintegy kétszáz érdeklõdõt pedig szakelõadások, kedvezményes vásárlási lehetõség és kiadós ebéd várta.


A vásár már megjelenésében is a húsvétot idézte, a szervezők pedig mindent elkövettek annak érdekében, hogy a vendégek ünnepi kedvben tölthessék napjukat. Az igazi farm hangulatot a póniló, illetve az ökörsütés is garantálta.




Palotás Sándor (képünkön) ünnepélyes megnyitóját követően előadások hangzottak el az élelmiszerbiztonság, a támogatási és pályázási lehetőségek, a minőségbiztosítás illetve a hitellehetőségek valamint az Új Széchenyi Terv témakörökben.





A telephely üzletében a takarmányokkal, villanypásztorokkal, állattenyésztéssel foglalkozó Déli-Farm 10%-os engedményt biztosított számtalan termékére, és a különleges akciók mellett ajándékokat is kisorsoltak.







A rendezvényen a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, az Enterprise Europe Network, a Csongrád Megyei Agrárkamara, a Tornádó International Jármû- és Gépgyártó Kft, a szegedi Pappas Auto, a Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola, a Texpack Kft., a Food Analytica valamint a Salvana Kft. mutatta be termékeit, szolgáltatásait, és részt vett a vásáron az Arad Megyei Kereskedelmi- Ipari és Mezőgazdasági Kamara is.




Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
Hello vidék  |  2024. május 20. 14:06