A Kverneland újdonságai az Agritechnica 2015 kiállításon (x)

Agro Napló
Az alábbi cikkben röviden összefoglaljuk a Kverneland Group újdonságait, melyeket augusztusban ismertettek prágai sajtótájékoztatójukon, és melyekkel a hannoveri Agritechnica 2015 kiállításon lépnek a nagyközönség elé.

Kverneland 2500 i-Plough: az intelligens ekék új generációja

A Kverneland egy ISOBUS kompatibilis függesztett váltvaforgató ekét fejlesztett. A Kv 2500 i-Plough eke valamennyi beállítása elvégezhető a traktorkabinból a tökéletes szántás elvégzéséhez. Az Isobus kezelőfelület világosan mutatja, hogyan állítható be az eke ujjheggyel.

Bővebben

Kverneland Exacta CL GEOspread műtrágyaszóró

A Kverneland bemutatja az Exacta CL GEOspread műtrágyaszórót 1100 – 2450 literes tartálytárfogattal, közepes méretű gazdaságok vagy professzionális gazdálkodók számára kifejlesztve. A műtrágyaszórón lévő GEOspread rendszer lehetővé teszi az ISOBUS terminálon keresztül a munkaszélesség gyors és pontos beállítását manuálisan vagy automatikusan.

Bővebben

Kverneland "Safe & Speed Kit" Optima HD vetéshez

Szélsőséges időjárási viszonyok és rövidebb vetési időszakok esetén nagyobb teljesítményű gépekre van szükség a szántóföldön. Ezért a Kverneland Group Soest GmbH bemutat egy új frissítést az Optima vetőegységen, amely megnöveli a munka sebességet a jól ismert precíziós vetőgépen.

Bővebben

Új Optima TFprofi az Agritechnica 2015 kiállításon

A 6 és 8 soros vontatott Optima bemutatása után a Kverneland Accord büszkén mutatja be a novemberi Agritechnica kiállításon a legújabb frissítéseket az Optima TFprofi vetőgépen.

Bővebben

Mostantól négy gerendelytípussal érhető el az Optima V: 6, 6+1, 7 és 8 soros kivitel

Az Optima V 2013-as Agritechnica kiállításon történő bemutatása után a Kverneland Accord büszkén mutatja be az utolsó hiányzó gerendelytípusát is az Optima V szemenkénti vetőgép családnak, amely a 2015/16-os szezontól már elérhető lesz.

Bővebben

Könnyű kalibráció a Kverneland Accord új adagolóegységével

A Kverneland Accord mint a vetéstechnika egyik specialistája egy új, egységes elektromos meghajtású adagolóegységet fejlesztett pneumatikus gabonavetőgépeihez.

Bővebben

Kverneland u-drill - mostantól 3 és 4m-es merev vázas változatban is

A Kverneland Accord a vetéstechnológia specialistájaként kibővítette termékpalettáját az u-drill kombinált vetőgépek merev vázas, 3m és 4m munkaszélességű kiviteleivel. A munkagépek elérhetőek standard vetőgép kombinációval (u-drill), vagy a gabona és a műtrágya kijuttatására egyaránt alkalmas változatban is (u-drill plus). Az u-drill nagy munkasebesség mellett, – 10-18km/h -, pontos vetési mélységet szavatol.

Bővebben

Kverneland u-drill plus 6m

2016 tavaszától az u-drill 6 m-s csukható változata elérhető lesz, gabona és műtrágya kijuttatására alkalmas változatban is. Az u-drill plus különösen az észak és kelet-európai piacok igényeihez lett igazítva, ahol nagy arányban történik a gabona vetése tavasszal.

Bővebben

A Kverneland Group bővítette Kultistrip sávművelő gépeinek kínálatát

Miután a Kverneland sikeresen bemutatta a Kultistrip-et az Agritechnica 2013 kiállításon Hannoverben és bevezették a merev vázas változatot Európa-szerte, a Kverneland Group megtette a következő lépést sávművelő technológia szegmensében, az új csukható Kultistrip modellekkel.

Bővebben

Kverneland Qualidisc Farmer T: a Qualidisc könnyebb kivitele

A Kverneland Group bemutatja a Qualidisc T egy új változatát, a Qualidisc Farmer T-t 4-6m-es munkaszélességgel. Ez a munkagép lehetővé teszi a 2-10 cm közötti munkamélység beállítását. Következésképpen, a gép 7%-kal könnyebb és könnyebben vontatható, használatát ideálissá teszi a gazdaságos üzemanyag fogyasztásra törekvők részére.

Bővebben

A Kverneland bemutatja önjáró szántóföldi permetezőjét - Kverneland iXdrive

A Kverneland teljessé tette szántóföldi permetező ajánlatát az iXdrive önjáró permetező bemutatásával. A Kverneland iXdrive 4240 és 5240 az Agritechnica 2015 kiállításon kerül bemutatásra.

Bővebben

További újdonságok angol nyelven:

High Working Capacity and Top Versatility for the New Sideways Pivoting FHP Plus 250 Chopper from Kverneland (EN)

Less Weight, Less Maintenance, Simple Adjustment and Unique Performance for the New Middle Sized H Series Power Harrow from Kverneland (EN)

Kverneland New Agri Chopper FXE Compact, Efficient and Versatile (EN)

FXF – New Kverneland Chopper High Working Capacity, Narrow in Transport, Excellent Performance (EN)

The Kverneland Turbo Is Back! (EN)

Ixter A – New Mounted Field Sprayer from Kverneland (EN)

New Heavy Duty Centre Swath Rake from Vicon: Andex 804 (EN)

New Vicon Disc Mower for Fast and Easy Hydraulic Setting of Ground Pressure (EN)

FastBale - Non-Stop Round Baling and Wrapping Process Continues to Evolve During Field Evaluations (EN)

New Four Rotor Rake from Vicon Masters Productivity and Simplicity with its' New Intuitive Design: Andex 1254 (EN)

New 7.6m Tedder with Reduced Transport Height and Increased Efficiency: Fanex 764 (EN)

High Speed Pack (HSP) with New Twin Film and OptiSpeed System for Optimization of Wrapping Speed in All Working Conditions (EN)

IsoMatch TopRemote – supporting farmers anywhere, any time (EN)

IsoMatch VoiceControl - your new control experience (EN)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Heti fókusz: Tarlóápolás ekével?

Heti fókusz: Tarlóápolás ekével?

A tarlóhántást lehetőség szerint minél sekélyebben kell elvégezni, hogy a kiszáradás mértékét minimalizáljuk. Amikor erről a műveletről beszélünk, a g...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!