2024. február 29. csütörtök Elemér
Kverneland Exacta-CL W PRO (x)

Kverneland Exacta-CL W PRO (x)

PR cikk
A Kverneland az Exacta-CL W PRO-val bővíti a tárcsás műtrágyaszóró választékát. Ez a műtrágyaszóró típus az ideális súlymérős műtrágyaszóró a pontos kijuttatáshoz dombos körülmények között. A 2800 literes maximális tartály térfogatával és 33 méteres szórásszélességével ez a műtrágyaszóró tökéletes partner a szántóföldi vagy vegyes gazdaságok közepes piaci szegmensében.
2024 január Nieuw-Vennep, Hollandia - Kverneland Exacta-CL W PRO a precíz műtrágyaszóráshoz dombos körülmények között
2024 január Nieuw-Vennep, Hollandia - Kverneland Exacta-CL W PRO a precíz műtrágyaszóráshoz dombos körülmények között

A kiváló pontosság

"Az erős, 4 súlymérőcellával és referenciaszenzorral kialakított vázat a műtrágyaszóró intenzív használatára fejlesztették ki. A technológia már bizonyított az Exacta-TL tárcsás műtrágyaszórónál" - mondja Nicolas Huguet, a termékalkalmazásért felelős specialista.

Majd így folytatja: "A referenciaszenzorral az Exacta-CL W PRO súlymérő rendszere automatikusan korrigál a lejtőkön és rázkódás esetén. Ezért a tárcsás műtrágyaszóró nagy pontossággal dolgozhat egyenetlen terepen és dombos körülmények között is. A referenciaszenzor mérései alapján a mérő rendszer minden esetben korrigálja a súlymérést a bukkanók, a sebességváltozások és a műtrágyaszóró dőlésszögének változása esetén is. Folyamatosan figyeli a 4 súlymérőcella információit.

A pontosság optimalizálása

Az Exacta CL-W PRO mérleges műtrágyaszóró Basic Section Control szoftverével a szakaszok száma a 2 alap szakaszról (bal és jobb oldal), páros számú, 4 méteres szakaszokra növelhető. Szórótárcsánként egy-egy elektromos adagolóval van felszerelve a kijuttatási mennyiség szabályozására, hogy a tápanyagok optimális felhasználását biztosítsa a gyep vagy a szántóföldi növények számára. A Basic Section Control GPS helymeghatározó rendszer segítségével állítja be az adagolórendszert, hogy optimalizálja az átfedést és a lefedettséget, minimális túl- és alul adagolással. Ez jobb hozamot és költségcsökkentést eredményez.

Növeli a felhasználó kényelmét

A Kverneland Exacta-CL W PRO alapkivitelben teljesen ISOBUS kompatibilis, ami az egyszerű “plug and play” funkciót jelenti az IsoMatch Tellus GO+ és PRO vagy bármely más AEF tanúsított (traktor) terminállal. A felhasználó kényelme növelhető az IsoMatch Grip konzol, IsoMatch Global antenna és az IsoMatch InLine sorvezető kiegészítőkkel.

(x)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!