NOVOFOSZ 50 EC - Egy jól bevált régi hatóanyag új névvel, új köntösben kiváló minõséggel és hatással!

Agro Napló
Mindenki által jól ismert a DDVP, amely évtizedek óta az egyik leghatékonyabb rovarölõ szer hatóanyag. A széles hatáspektrumú készítmény a bógyósoktól kezdve szõlõben, csonthéjasokban, paprikában, paradicsomban uborkában, borsóban és még sok egyéb kultúrában engedélyezett termék.

A kitavaszodástól kezdődően egészen nyár végéig használható. Hernyó, moly, tetûfélék, káros lepkék, darazsak, raktári kártevők ellen eredményesen használható.
2005 tavaszán egy a Növény és Talajvédelmi Központi Szolgálat által kiadott engedélyokirattal rendelkező és megjelenő termék a NOVOFOSZ 50 EC került kereskedelmi forgalomba. Az új név hatóanyagában ugyan nem, de minőségében és megjelenésében mégis mást sugall és bizonyít is egyben!
Az Új termékkel egy Magyarországon újnak számító nyugat-európai gyártó került be a hazai piacra, a DENKA INTERNATIONAL BV. A holland gyártó cég (korábban a Cibával is kooperált) a legrégebbi cégek egyike, aki az eredeti gyártója a DDVP hatóanyagnak európában. A minőségi peszticid-hatóanyag és késztermék gyártó cég szinte európa minden országába értékesíti termékét, amely Denka Weapon néven kerül kereskedelmi forgalomba több évtizede!
A gyártó cég a Plant-Pharma Kft.-t választotta kizárólagos forgalmazóként magyarországon, és kiváló minőségû termékét NOVOFOSZ 50 EC néven engedélyeztette.
A termék mind minőségében mind megjelenésében tükrözi a nyugat-európai színvonalat és mindezek mellett olyan árszínvonalon jelenik majd meg a piacon, amellyel remélhetőleg nemcsak ismertté, elfogadottá de elégedetté is teszi majd a magyar mezőgazdasági partnerkört.
A Denka International új termékét, a NOVOFOSZ 50 EC-t szívesen ajánlja kis- és nagyüzemi felhasználóknak egyaránt és reméli, hogy minőségénél, árfekvésénél fogva kedvező fogadtatásra talál Magyarországon is, hasonlóan a többi nyugat-európai országhoz.
A cél az, hogy mindenki megtalálja a számítását és ezzel az új termékkel is támogassa a magyar mezőgazdaságot!

Plant-Pharma Kft., Ungor Károly
1165 Budapest, Miklós u. 13.
Telefon: 401-0994 • Fax: 403-3663
Mobil: 30/9772-718

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!