Kész, vége? Leáldozóban a magyarok egyik kedvenc italának?
A klímaváltozás kedvezőtlen hatásai a sörkészítők életét is rendszeresen megnehezíti.
A klímaváltozás kedvezőtlen hatásai a sörkészítők életét is rendszeresen megnehezíti.
Március 31-ig lehet módosítani a 2023-ra vonatkozó adatszolgáltatásokat, erre jobb lesz odafigyelni.
Míg 10 éve a granola még nem volt ismert, ma már keresettebb, mint a müzli Magyarországon.
Már elérhető a körforgásos termékek tekintetében, az első negyedévre vonatkozó bevallási csomag.
Egy 40 méter magas, 1000 négyzetméter területtel, 7000 négyzetméter beépített technológiával rendelkező üzemet létesített a Vitafort Dabason.
Óriási kihívásokkal kell megküzdeniük a vállalatoknak.
Az élelmiszeripar augusztus óta folyamatosan kétszámjegyű növekedést regisztrál.
Mi lesz a cukorgyár sorsa?
Veszélybe kerülhet a só is!
Erről nem árt tudni!
Kevesebb zöldséget és gyümölcsöt importált tavaly Németország.
Nagy nyomás alatt a fa alapanyagok európai szállítása.
Meg kell erősíteni a magyar élelmiszergyártást.
Nem akármin dolgozik a Bóly Zrt. és a MATE Kaposvári Campusa.
Több mint egymilliárd forintból fejlesztették a törökszentmiklósi CLAAS gyárat.
Nem kizárt, hogy Pardubice környékén főzték Európában legrégebben a sört.
Közel ezer embert foglalkoztat a cég.
26 üveges tormát vizsgált a Nébih.
Íme a Borbás farm története és jelene.
Évente mintegy 3500 tonna szaloncukor fogy.
Az indiai lótusz gyönyörű növény, de a szakértők szerint károkat okozhat a hazai élővilágban.
Közel egy tonnányi őshonos halat őriznek a halőrök a Tisza árterében, amelyet idővel vissza fognak engedni a folyó vizébe.
Elárulta a szakértő, hogyan lehet fenntarthatóvá tenni a fejlődést az állattartásban is.
A csökkenő kínálat miatt júliusban folyamatosan drágult a káposzta Lengyelországban.
Nagy segítséget kaptak a magyar gazdák a kertészeti termelés korszerűsítését célzó pályázathoz.