Nincs változás szeptemberben a nemzetközi élelmiszerár-indexben
Az élelmiszerárakra vonatkozó nemzetközi index stabil maradt szeptemberben, miután a növényi olajok, a tejtermékek és a húsfélék alacsonyabb jegyzését...
Az élelmiszerárakra vonatkozó nemzetközi index stabil maradt szeptemberben, miután a növényi olajok, a tejtermékek és a húsfélék alacsonyabb jegyzését...
A rizs és cukor kivételével mérséklődtek a nemzetközi élelmiszer-alapanyagok árai augusztusban – jelentette az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Sze...
A kukorica és a cukor árzuhanása csak részben tudta tompítani a nemzetközi piacokon dráguló búzát és növényi olajokat.
Július 6., csütörtök volt az eddigi legmelegebb nap, 17,08 Celsius-fokos átlaghőmérséklettel.
Alacsonyabb lett a fontosabb gabonafélék nemzetközi árfolyama, míg a helyi szinten magas élelmiszerárak nehézséget okoznak a rászoruló országokban.
Nagy eséllyel alakul ki az év második felében az El Niño-jelenség, ami a globális felmelegedés mellett további hőmérséklet-emelkedéssel járhat.
A klímaváltozás hatásai miatt valószínűleg visszatér az év végén a déli féltekén forróságot és aszályt hozó El Niño légköri jelenség a Meteorológiai V...
Az új technológiával gyorsan juthatunk részletes információhoz az érintett területekről.
Az összes alapvető élelmiszer ára csökkent januárban; az idei gabona-előrejelzéseket az El Niño árnyékolja be.
Stabil gabonaárak mellett a cukor és pálmaolaj készletek miatti aggodalom olvasható ki a legfrissebb adatokból.
Idén ismét számítani lehet az El Niño jelenség okozta szélsőséges időjárásra a Csendes-óceáni térségben, ami a nagy gabonatermő területeket is érinti....

A vastag rétegfelhő alatt hópihék táncoltak szombaton kora este a Dunántúl nyugati felén.
Vasárnap reggel még a Dunántúl délnyugati, nyugati részein fordulhat elő nagyobb területen sűrű köd.
Túlnyomóan borult, párás, egyes részeken tartósan ködös idő várható
A müzli egy évszázados svájci találmány, amely mára világszerte az egészséges és gyors reggeliket jelenti.
Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.