1 millió forint reményében - A Makhteshim Agan/ADAMA nyereményjáték nyertesei

Agro Napló
Az ADAMA jogelődje a Makhteshim Agan 2014 elején nyereményjátékot hirdetett, amelyre a kiírásban megadott feltételeknek megfelelő jelentkezők között 5 db IBUSZ utazási voucher kisorsolását ígérte egyenként egymillió forint értékben. A várva várt sorsolást követően a nyeremények ünnepélyes átadására az ADAMA új budapesti irodájában 2014. november 7-én került sor.

Előzmények

A nyereményjátékban való részvétel feltétele legalább 2 db Spirit T gyűjtőcsomagolású gyomirtó szer és 40 l Zamir gombaölő szer, vagy 4 db Spirit gyűjtőcsomagolású gyomirtó szer és 40 l Zamir gombaölő szer egyidejű megvásárlása volt 2014. április 1-je és július 31-e között. A játékban való részvétel a fentiek vásárlásakor kapott és személyi adatokkal kitöltött kuponnal volt érvényesíthető, amelyet a játékot meghirdető Makhteshim Agan/ADAMA területileg illetékes kereskedelmi képviselőjének kellett eljuttatni, vagy átadni.

A nyereményjáték öt, egyenként 1 millió forint értékű utazási voucher kisorsolását ígérte a kiírás feltételeit teljesítő, öt sorsolással kiválasztott, szerencsés résztvevő között. A nyertesek ezt az IBUSZ Utazási Irodák Kft. 2014 októberében megjelenő „2014/2015 Ősztől tavaszig, Egzotikus üdülések és városlátogatások” című kiadványában szereplő utak valamelyikére válthatják be 2015. április 30-ig.

A nyereményjátékra beérkezett kuponok közül öt kisorsolására
dr. Gáspár Edina közjegyző jelenlétében 2014. szeptember 10-én, Budapesten került sor.


A játék nyertesei az ADAMA vezetőinek társaságában. Balról jobbra:

Dr. Sélley Tamás vezérigazgató, Perjés István, Keller Ferenc és Tóth

István nyertesek, valamint Dajka Péter kereskedelmi igazgató

A nyertesek

Az öt szerencsés nyertes közül három élt a meghívás jogával. Ezek közül Perjés István magángazdálkodó a Csongrád megyei Fábiánsebestyén térségében gazdálkodik és 60 ha szántóföldön termeszt főleg kalászosokat, kukoricát és napraforgót. Keller Ferenc a Csongrád megyei Szegváron 350 ha gazdálkodását irányítja, ahol ugyancsak hagyományos szántóföldi növények, főleg kalászosok, napraforgó és repce, néha mák termelését irányítja. Tóth István a Heves megyei Verpeléten 12 ha saját szőlőbirtokon gazdálkodik és mellette 3000 ha szántóföld szaktanácsadását látja el. A Makhteshim Agan/ADAMA készítményekkel valamennyien elégedettek, mert – mint mondták – más gyártók termékeivel szemben ezek hatásossága mellett különösen kedvező ár-érték arányuk miatt vonzóak, ezért vásárláskor előnyben részesítik.

A másik két nyertes – Kiss Pál, aki Pest (Újszilvás) megyéből, valamint Kovács Zoltán, aki Zala megyéből (Páka) adta be pályázatát – más irányú elfoglaltsága okán nem tudott a nyereménykiosztó fogadáson részt venni.

A nyeremények ünnepélyes átadása

A nyeremények ünnepélyes átadására 2014. november 7-én az ADAMA Madarász Irodaparkban lévő új irodájának reprezentatív tanácstermében Budapesten került sor. A vendégeket – a nyereményjáték nyerteseit – Dr. Sélley Tamás vezérigazgató és Dajka Péter kereskedelmi igazgató köszöntötte, akik részére a részvételt megköszönő szavak kíséretében adták át a megérdemelt nyereményeket. Az ünnepélyes ceremóniát követően Dr. Sélley Tamás az akció sikerét értékelve a következőket mondta: „Ez már a harmadik alkalom, hogy egy-egy új termék bevezetése előtt nyereményjátékot hirdetünk, amelynek elsődleges célja az új termék/termékek, vagy csomagok megismertetése”. De mint hangsúlyozta, a termelők nem ezért vásárolják: „többségük szerencsére egyre nagyobb figyelemmel kíséri az újdonságokat, az egyre korszerűbb és különösen a kedvezőbb ár-érték arányú termékeket. Az ilyen és hasonló akciókkal – éppen vásárlásra ösztönző hatásuk révén – gyorsabban felkelthetők az újabb, hatásosabb termékek iránti érdeklődés. Ha pedig előre hozzák vásárlásaikat, használatuk során hamarabb bizonysággá válik a szóban forgó – jelen esetben a Spirit gyomirtó, illetve a Zamir gombaölő szer – kedvező gyomirtó, illetve gombaölő hatásossága, gazdasági hatékonysága. A mostani nyereményjáték egy hároméves program része, amely kezdődött a Spirit gyomirtó szerrel, majd folytatódott a Zamir gombaölő szer népszerűsítésével, most pedig a két szer csomagban, még jobb ár-érték arányú értékesítése iránt kívántuk az érdeklődést felkelteni – úgy tűnik sikerrel. Ez pedig mind a gazdálkodóknak, mind nekünk gyártóknak, illetve értékesítőknek elengedhetetlen érdeke” – zárta gondolatait a vezérigazgató.

Dr. Demes György

A cikk szerzője: Dr. Demes György

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?