Challenger márkával erősíti termékkörét a Valkon

Agro Napló
A kecskeméti székhelyű Valkon Kft. 2007-ben alakult, kezdetben a Valtra és Krone márkák forgalmazását kezdtük meg, az idő múlásával folyamatosan további gyártók termékeit vezettük be a magyarországi mezőgéppiacra. Megalakulásunktól fogva törekedtünk a teljes gépszortiment kínálatban tartására. Ugyan nem vagyunk „full-liner” képviselet, viszont elmondhatjuk,  hogy beszállítóink a képviselt gépeikkel adott gépesítési szegmenst fednek le, mivel 100%-ig arra tudnak összpontosítani, annak a gépesítési terület mesterei. Csak az tud mindenben megfelelő terméket nyújtani végfelhasználóinknak, aki a nap 24 órájában, a hét minden napján azzal a kérdéskörrel foglalkozik. Így tudunk gépeinkkel az adott célfeladatra – lehet az akár teljesen specializálódott kérdéskör is – messzemenőkig megfelelő, hosszú élettartamú, gazdaságosan üzemeltethető megoldásokat kínálni. 

Társaságunk 2013 őszén a következő márkák importőre:

Krone zöldsor, szálastakarmány betakarítás gépei • Valtra traktorok • Lucas G bálabontók, takarmánykeverő kocsik • Seppi szárzúzók, erdészeti zúzók, kőtörők • Regent talajművelők • Rauch műtrágyaszórók • Kesla erdészeti kiközelítő kocsik és daruk • Great Plains – Simba talajművelők • Samson trágyakezelés és -kijuttatás gépei • Housham permetezők • Maschio-Gaspardo vetőgépek, talajművelők, szárzúzók • Pöma útkészítés gépei.


Mivel ezek a gépek specializálódott fokukból eredően nagyfokú rálátást várnak el kollégáinktól, folyamatos képzésekkel, háttérinformációk kutatásával emeljük szakmai tudásunkat. Úgy gondoljuk, hogy professzionális felhasználóknak profi gépeket, profi háttérrel és felkészültséggel kell kínáljunk. Csak így tudjuk megmutatni ügyfeleinknek, mekkora előnyökkel jár a nagy szakmai háttérrel rendelkező gépek üzemben tartása. Ezt a hitvallást beszállítóink is nagyra értékelik.

Az AGCO (világviszonylatban vezető mezőgépgyártó) folyamatosan figyeli, értékeli a helyi kereskedők tevékenységének színvonalát, a Valkon Kft. szakmai tevékenységéről több fórumon is pozitívan nyilatkozott. Látva a Valtra traktorok forgalmazásában elért magyarországi sikereket, 2013. szeptember elsejétől a Challenger márka hivatalos magyarországi importőrévé a Valkon Kft.-t nevezte ki. A gumihevederes traktorok mellett a RoGator és TerraGator gépek forgalmazását kezdjük meg.

JA

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Íme a 2021-es év traktorai!

Íme a 2021-es év traktorai!

Idén először teljesen az online térbe költözött az Év Traktora díjak átadása. A december 18-i eseményen a Massey Ferguson, a Valtra, a Fendt, és a CLA...

Valtra fülke a kezelő kényelméért

Valtra fülke a kezelő kényelméért

A finnországi Valtra gyár jelenlegi fülkéi természetesen ROPS és FOPS bevizsgáláson estek át. Ezzel nem elégednek meg a fejlesztőmérnökök, a fülkekial...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!