A KMÉ-védjegy segítségével a fogyasztók biztosak lehetnek abban, hogy a választott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, mind az alapanyag, mind a feldolgozás és csomagolás tekintetében. A védjegyek elnyerése nemcsak a termékek minőségét igazolja, hanem elősegíti a fenntartható élelmiszeripari gyakorlatok minél szélesebb körű alkalmazását is - írja a NAK. A kme.hu weboldalon megtalálhatóak a termékekhez kapcsolódó Speciális tanúsítási követelmények, az oldal használatához szükséges KMÉ Felhasználói kézikönyv, valamint a pályázati felületre is ezen keresztül lehet eljutni.
Kapkodnak ezekért az élelmiszerekért az emberek: sokan csapnak le rájuk
Világszerte, így hazánkban is egyre több ember szenved gluténérzékenységtől, tejfehérje-allergiától, tejcukor-érzékenységtől.