Pörög az első AgroFuture konferencia - Képek és videó az eseményről

Pörög az első AgroFuture konferencia - Képek és videó az eseményről

agrarszektor.hu
Elkezdődött az AgroFuture 2024 konferencia Kecskeméten, a Portfolio Csoport új rendezvénye, amely egyedülálló módon, tematikus formában foglalja össze a hazai agrárgazdaság fenntarthatósági követelményeit és innovációs lehetőségeit. A konferencia ahhoz kíván hozzájárulni, hogy az új kihívásokat bemutassa az agrárium szereplőinek, és ezzel szerepet vállaljon abban, hogy meg tudjanak felelni az egyre markánsabbá váló fenntarthatósági kritériumoknak. Az AgroFuture 2024 a legaktuálisabb, legfontosabb témákat vonultatja fel számtalan kerekasztal-beszélgetésben és előadáson.

Az AgroFuture 2024 konferencia a Portfolio Csoport új, az agrárgazdaság fenntarthatósági követleményeivel és innovációs lehetőségeivel foglalkozó, országos jelentőségű rendezvénye. Az Európai Unió agrárszabályozási előírásai, a klímaváltozás elleni küzdelem és az agráriummal szembeni társadalmi-fogyasztói elvárások változása olyan helyzetet teremt, amely gyökeresen új szemléletet és termelési gyakorlatokat tesz szükségessé a hazai agrárgazdaságban is. A konferencia ahhoz kíván hozzájárulni, hogy az új kihívásokat bemutassa az agrárium szereplőinek, és ezzel szerepet vállaljon abban, hogy meg tudjanak felelni az egyre markánsabbá váló fenntarthatósági kritériumoknak.

A rendezvény - másik kiemelt témaként - azokat az innovációs trendeket, termékeket és technológiákat mutatja be, amelyeket versenyképességük növelése érdekében ismerniük és alkalmazniuk kell a hazai agrárgazdaság szereplőinek. A modernizáció az agráriumban is olyan mértékben felgyorsult, hogy az innovációs változások nyomon követése az agrárvállalkozásktól is egyre komolyabb és gyorsabb tájékozódást követel meg. A konferencia arra törekszik, hogy a legnagyobb gazdasági haszonnal járó agrárinnovációs eredményeket bemutassa az ágazat szereplőinek, így sikeres gazdasági-üzleti tevékenységeik érdekében hozzájáruljon ahhoz, hogy az innovációs termékek és technológiák alkalmazhatóságában naprakészek legyenek és felhasználásukkal minél jobb gazdálkodási eredményeket érhessenek el. Íme képes beszámolónk a Portfolio AgroFuture 2024 konferenciáról, mely a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre. A teljes galéria megtekintéséhez kattints az alábbi képre:

A Portfolio AgroFuture 2024 Konferenciáról eddig megjelent cikkeink:

 

Címlapkép forrása: Berecz Valter
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?