2024. május 3. péntek Tímea, Irma
Hogyan pályázhat sikeresen az élelmiszeripar? - Kiderül az Agrofood Konferencián

Hogyan pályázhat sikeresen az élelmiszeripar? - Kiderül az Agrofood Konferencián

agrarszektor.hu
Milyen vidékfejlesztési pályázati lehetőségek nyílnak meg idén az élelmiszeri cégek számára, és hogyan lehet benyújtani sikeres pályázatokat? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrofood Konferenciának, amelyet idén először rendez meg a Portfolio Csoport. A május 22-i kecskeméti hiánypótló rendezvény tematikus módon foglalkozik a hazai élelmiszeripart érintő legfontosabb témákkal.

Új vidékfejlesztési pályázati lehetőségek nyílnak meg idén a hazai élelmiszeripari cégek számára, így az iparág ismét támogatásokhoz juthat versenyképességnövelő beruházásaihoz. A Portfolio Csoport május 22-i Agrofood Konferenciája kiemelt szekcióban foglalkozik az élelmiszeripart érintő pályázati lehetőségekkel. A rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

Az Agrofood Konferencia részlétesen áttekinti, hogy az élelmiszeripari vállalkozásoknak mit kell mérlegelniük pályázataik benyújtásakor, melyek a legfontosabb pályázati feltételek és ezeknek a cégek miként felelhetnek meg. Emellett a konferencia bemutatja, melyek lehetnek a sikeres pályázatbenyújtás legfontosabb kritériumai, illetve melyek lesznek az elbírálás, a kifizetés és az ellenőrzés leglényegesebb szempontjai.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide >>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport az Agrofood Konferencia utáni napon, május 23-én rendezi meg kecskeméti Agrofuture Konferenciáját, amely az agrárgazdaságot érintő legaktuálisabb fenntarthatósági és innovációs témákat tűzi napirendjére. Az érdeklődők az Agrofuture és az Agrofood konferenciára - egy agrobérlet megváltásával - 50 százalékos kedvezménnyel válthatnak mindkét eseményre érvényes, kombinált jegyet.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!