Hogyan legyünk sikeresek az élelmiszerpiacon? - Választ kaphat az Agrofood Konferencián

agrarszektor.hu
Hogyan alakulhatnak a következő időszakban a hazai élelmiszeripari vállalatok bel- és külpiaci értékesítési lehetőségei? - erre a kérdésre ad választ az Agrofood Konferencia, amelyet idén először rendez meg a Portfolio Csoport. A május 22-i kecskeméti hiánypótló rendezvény tematikus módon foglalkozik a hazai élelmiszeripart érintő legfontosabb témákkal.

Új élelmiszeripari konferenciával lép a piacra az idén a Portfolio Csoport, amely az új rendezvénnyel arra törekszik, hogy tematikus módon mutassa be az iparágat érintő legfontosabb témákat. A május 22-i Agrofood Konferencia helyszíne a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont lesz.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A rendezvény egyik kiemelt témája az lesz, hogy az utóbbi időszak jelentős visszaesése után miként alakulnak a hazai élelmiszerkereskedelmi trendek, hogyan változnak az élelmiszerekkel szembeni fogyasztói elvárások, mi jellemzi az élelmiszeripar és a kereskedelem beszállítói kapcsolatait, illetve miként alakulhat az élelmiszerkereskedelem jövője Magyarországon. Emellett a konferencia áttekinti a külpiacra jutás, az exportfejlesztés és a közösségi agrármarketing lehetőségeit is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide >>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak és szaktanácsadóinak 35 százalékos kedvezményt nyújt, a fiatal gazdák és a kistermelők pedig a rendezvényen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Stiller Ákos

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?