Jön az év nagy agráreseménye, az Agrárszektor Konferencia!

Jön az év nagy agráreseménye, az Agrárszektor Konferencia!

agrarszektor.hu
November 29-30-án rendezi meg a Portfolio Csoport az év vége egyik legnagyobb agráreseményét, az Agrárszektor Konferenciát. A kétnapos szakmai esemény egyedülálló programkínálattal nyújt mértékadó gazdálkodási és üzleti információkat az agrárium szereplői számára, emellett pedig lehetőséget kínál a networkingre és a szakmai kapcsolatépítésre is.

Az idén november 29-30-án rendezi meg a Portfolio az Agrárszektor Konferenciát, amely immár hagyományosan az év egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít a hazai agrárgazdaságban. A kétnapos rendezvénynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia különlegességét az adja, hogy egyedülállóan részletes és átfogó módon tekinti át azokat a témákat, amelyek a leginkább meghatározzák és befolyásolják az agrárium szereplőinek tevékenységeit. A rendezvény áttekintő képet nyújt a hazai agrárgazdaság helyzetről, másrészt bemutatja az ágazat előtt álló kihívásokat, illetve előre lépési lehetőségeket és fejlesztési irányokat is.

A konferencia célja, hogy az agráriumban érdekelt vállalkozásokat olyan első kézből származó, exkluzív információkkal lássa el, amelyeket kézzelfoghatóan felhasználhatnak rövid távú sikeres gazdálkodási-üzleti tevékenységeikhez, illetve hosszú távra szóló fejlesztési-beruházási döntéseikhez. Emellett a kétnapos esemény lehetőséget kínál a networkingre, a szakmai kapcsolatépítésre és a kikapcsolódásra is.

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási lehetőséget nyújt.

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Portfolio

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!