MENÜ

BIOFIL® Klíma talajoltó baktérium készítmény

2023.01.20.

A 41. AGROmashEXPO és AgrárgépShow Prémium oklevélben részesített terméke Hazai Termékfejlesztési díj – Input/Szolgáltatás kategóriában.

 

A BIOFIL® Klíma talajoltó baktérium készítményt hazai kutatók és kutatóintézetek fejlesztették ki közel 8 év munkával, elsőként a világon. A termék természetes és fenntartható módon javítja a talajszerkezetet, a talajok vízháztartását, és növeli a vízmegkötést. A kifejlesztett mikrobiológiai termék a klímaváltozás hatásait célozza csökkenteni. A klímaváltozással együtt járó hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék, az egyre gyakoribb és nagyobb mértékű aszályos időszakok egyre inkább gátolják a sikeres szántóföldi növénytermesztést.

 

terragro 3.

 

A BIOFIL® Klíma készítmény hatására a talajszerkezet és a növények vízellátottsága javul, a talajélet intenzívebbé válik, a talajban lévő és a kijuttatott tápanyagok nagyobb mértékben hasznosulnak. 2022-ben a súlyos aszály ellenére a termék kiválóan szerepelt egyetemi kísérletekben és gazdaságokban kalászos, kukorica és napraforgó kultúrákban. A BIOFIL® Klíma készítménnyel sikeresen vehetjük fel a harcot a klímaváltozás okozta nehézségekkel szemben!

>> Tekintse meg az összes díjazott újdonságot ide kattintva! <<