Kiállítási lehetőség tagjainknak az OMÉK-on

Agro Napló
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kiállítási lehetőséget biztosít tagjainak a 2015. szeptember 23-27. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK).  

A Kamarai tagok a megyei igazgatóságainkon keresztül is jelentkezhetnek a rendezvényre. A NAK-os jelentkezési lapot kitöltve és aláírva kérjük eljuttatni az illetékes megyei igazgatósághoz postai vagy elektronikus úton, ahonnan hivatalos ellenjegyzést követően továbbítjuk a Magyar Turizmus Zrt-nek.

A kamarai tagok minden jelentkezőhöz hasonlóan a Magyar Turizmus Zrt-vel állnak majd szerződéses viszonyban, a megjelenésre ugyanazok az árak és szabályok vonatkoznak, mint minden más résztvevőre.

A NAK-on keresztül jelentkező kiállítóknak azonban további szolgáltatásokat nyújtunk, amelyekről kollégáinktól és honlapunkról folyamatosan tájékozódhatnak.

A kiállítók a Földművelésügyi Minisztérium különböző díjaira is pályázhatnak, ennek feltételeit megtalálhatják az OMÉK hivatalos honlapján. Kérjük, kísérjék figyelemmel a nevezési határidőket!

Felmerülő kérdéseikkel forduljanak megyei igazgatóságainkhoz, vagy keressenek minket bizalommal az omek2015@nak.hu e-mail címen.

Kapcsolódó dokumentumok:

(NAK)

Forrás: NAK

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!