Ezeket láthatja az agrárkamara standján az OMÉK-on!

Agro Napló
Az idei, szeptember 26-án kezdődő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) közel 600 négyzetméteren várja a látogatókat, az A pavilon 207/B kiállítóhelyén. A NAK standja ad helyet szeptember 29-én az Agro Napló által szervezett Ászok Ászai vetélkedőnek is.
Fotó: nak.hu

A standon több mint egy tucat szakmai partnerének biztosít bemutatkozási lehetőséget a köztestület. Emellett a NAK szolgáltatásait – köztük az országos jégkármérséklő rendszert, a tápanyag-gazdálkodási terv készítését és a laboratóriumi talajvizsgálatot – is megismerhetik az érdeklődők. Helyet kapnak még a NAK és a francia Interfel szervezésében megvalósuló, zöldség- és gyümölcsfogyasztásra ösztönző kampány kabalafigurái is, Frutti és Veggi is, akik különböző interaktív programokba vonják be a gyerekeket.

A kamara standja több szakmai programnak is helyszínéül szolgál. Szeptember 26-án, csütörtökön szakmai partnereivel szántóföldi növénytermesztési konferenciát rendez, amelynek keretében bemutatják a Gabonatermesztők Országos Szövetségével, illetve a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanáccsal közösen elkészített búza ajánlati fajtalistát, illetve díjazzák a fajtakísérlet résztvevőit. Emellett vasárnap sor kerül az Agro Napló által szervezett agrár-szakközépiskolai verseny országos döntőjére, az Ászok Ászai vetélkedőre, illetve a Kislépték Egyesülettel együttműködve szervezett Segítő Hatósági Szakember díjátadóra. A négy nap során koszovói, kameruni és georgiai delegáció is látogatást tesz a NAK standján.

A NAK által szervezett programok:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!