Az élelmiszeripar modernizációjáról tanácskoznak

Agro Napló
Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége élelmiszeripari modernizációs konferenciát rendez 2019. április 25-én Győrben.

Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetségének (ÉFOSZ) élelmiszeripari modernizációs (digitalizációs) munkacsoportja elkészítette „A magyar élelmiszeripar modernizálásának stratégiája az Ipar 4.0 és a digitalizáció alkalmazásával” című stratégiai anyagot, melynek széleskörű bemutatására 2019. március 22-én került sor.

A következő, a témához kapcsolódó rendezvény kiemelt célja az, hogy elindítsák a közös munkát a stratégiai anyag továbbgondolásával és a gyakorlati tudnivalók megvitatásával, a témában érintett szereplők közreműködésével (a modernizációs stratégia itt érhető el). Az ÉFOSZ ezúton is meghívja az érdeklődőket a 2019. április 25-én, a CHH Műszaki Kft-nél megrendezésre kerülő élelmiszeripari modernizációs rendezvényére!

Helyszín: CHH Műszaki Kft. (9029 Győr, Körtefa u. 4.)
Időpont: 2019. április 25. 12:45 – 16:00

A tervezett program és további információk a meghívóban találhatók. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információk itt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!