Klasztertalálkozó a CHH Műszaki KFT-nél Győrben! (x)
2019. április 25-én az Élelmiszer Feldolgozók Országos Szövetsége és az INNOSKART klaszter nálunk tartotta kihelyezett ülését. A rendezvény az élelmis...
2019. április 25-én az Élelmiszer Feldolgozók Országos Szövetsége és az INNOSKART klaszter nálunk tartotta kihelyezett ülését. A rendezvény az élelmis...
Nevet váltott az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) ezentúl Felelős Élelmiszergyártók Szövetségeként (FÉSZ) működik tovább - közölte a...
Az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége élelmiszeripari modernizációs konferenciát rendez 2019. április 25-én Győrben.
A kormány 2014 és 2020 között 300 milliárd forintot biztosít az élelmiszeripar fejlesztésére – közölte Nagy István agrárminiszter a szakterület új cse...
Egyelőre megjósolhatatlan, hogy milyen hatása lesz az élelmiszeripari fejlesztésekre elkülönített uniós forrásokból megvalósuló beruházásoknak. A kere...
Bár export- és belpiaci eladásait is növelte, vélhetően szerényebb évet zár 2017-ben a magyar élelmiszeripar – mondta a Világgazdaságnak adott interjú...
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) vizsgálata után megállapítható, hogy a belföldön és külföldön megvásárolt termékek túlnyomó többsé...

Megjelent az Agro Napló legfrissebb száma, amely átfogó képet ad a magyar mezőgazdaság előtt álló kihívásokról és lehetőségekről.
Franciaországban tíz százalékkal bővül az uborkatermés volumene az előző évhez képest.
Hullámzó szezont zártak a holland szamócatermesztők, a termelés szintje stabil volt, az árak azonban igen változékonyan alakultak.
Az ünnepek után fokozatos lehűlés körvonalazódik Európa nagy részén, több előrejelzés szerint a Kárpát-medencébe is fagyos légtömegek juthatnak el.
A 2025. év tavaszán a rendkívül súlyos tavaszi fagy miatt a szőlő- és gyümölcstermesztési ágazat példátlan mértékű kárt szenvedett.