Bogballe újdonságok és használt műtrágyaszóró kínálat!

Agro Napló
Tekintse meg a Szegána Kft. aktuális ajánlatát!

Bogballe újdonságok 2024

Új modell, új kezelőfelület ingyenesen, menet közbeni táblaszél szórás kapcsolás, szakaszolás már alapfelszerelés, ráadásként 7 év garancia - címszavakban ezek 2024-re a Bogballe újdonságai.

A Bogballe fejlesztéseinek bemutatójára még Ausztráliából is érkeztek, a szokásos gyárlátogatáson és prezentációkon túl pedig az újdonságokat munka közben is megtekinthettük, miközben a műtrágyaszóró tartályában ültünk. De vegyük sorra au újdonságokat.

Új modell

Bogballe L15W néven megjelent a Bogballe kínálatában a legkisebb automata súlymérős műtrágyaszóró, mely ültetvényekben sorszórásra (2-8 m sortávolság) és szántóföldön (10-18 m munkaszélesség) egyenletes műtrágya kijuttatásra alkalmas. A súlymérős rendszernek hála a kalibrálás elhagyható, mivel a szóró automatikusan szórás közben kalibrálja magát. A szabályzás lehet ISOBUS rendszerű vagy Calibrator Totz számítógéppel. A szabályzó számítógépről külön jobb vagy külön baloldali táblaszél szórás is kapcsolható, mely funkció eddig ebben a méretkategóriában nem volt elérhető. A tartály szélessége 125 vagy 210 cm lehet, így a különböző magasítókkal 500-1600 literes tartálytérfogat alakítható ki.

Új kezelőfelület, ingyenesen elérhető

Az ISOBUS és Calibrator Totz számítőgéppel szerelt műtrágyaszórókhoz új, kifejezetten színes érintőképernyőhöz optimalizált szoftvert fejlesztett a Bogballe. Minden fontos adat a képernyőről könnyen leolvasható, valamint az állítható paraméterek keretbe kerültek, ezzel kihangsúlyozva hogy azokat a kezelő változtathatja. Tehát nem kell a menüben kutakodni utánuk. Az új szoftvert kompatibilitását 250 különféle gyártó műszerével próbázták és ellenőrizték. A frissítés a Bogballe gyár honlapjáról ingyenesen letölthető.
Menet közbeni táblaszél szórás kapcsolás, akár alapfelszereltségként. A Dynamic táblaszél szórás kapcsolás megállás nélküli, tehát menet közbeni táblaszél szórás kapcsolást tesz lehetővé 27-42 m munkaszélesség esetén. A rendszer mind jobb mind pedig bal oldali táblaszél szórást tud kapcsolni. A frissítés ingyenesen elérhető a Bogballe honlapján, és telepíthető az ISOBUS II generációs és Calibrator Totz Bogballe szabályzó számítógépekre. A rendszer az SCD szakaszoló egységgel működik, tehát nem csak a táblaszél szórást, de automata vagy kézi szakaszolás esetén 40 szakaszt tud kezelni. Ez az új funkció az M60W és M45W műtrágyaszórók alapfelszereltségének része, az M35W szóróknál pedig a SCD szakaszoló egység megvásárlásával lehet elérhető.
7 év garancia a vázra

A Bogballe műtrágyaszórók különlegesen erős váz kialakítással rendelkeznek, ennek bizonyítékaként a Bogballe gyár 2024 január 1-től minden L és M sorozatú műtrágyaszóró vázára 7 év törés és átrozsdásodás elleni garanciát vállal. A garancia igénybevételéhez a vásárlónak a számlázástól számítva 4 héten belül regisztrálnia kell az új gépet, és be kell tartania a kezelési utasításban foglaltakat.

Használt műtrágyaszóró kínálat!

Bogballe L2plus műtrágyaszóró
2050 műtrágyaszóró, 2012 évjárat, 2050 literes tartály, hidraulikus nyitás, 24 m max. munkaszélesség, kézi táblaszél szórás kapcsolás, rács.
Ár: 1.540.000 Ft + ÁFA

Bogballe M2Wbase 2350 súlymérős műtrágyaszóró
Bogballe M2Wbase 2350 műtrágyaszóró, 2011, súlymérős számítógépes szabályzással, Calibrator Zurf monitor, 2.350 literes tartály, 42 m max. munkaszélesség, jelenlegi lapátozattal 20-24 m munkaszélesség, automata kalibráció menet közben, kopásálló acél lapátozat, karbantartásmentes hajtómű, táblaszél szórás, ponyva, rács, kardán, szép állapot.
Ár: 2.850.000 Ft + ÁFA

Bogballe M35Wbase 2350 súlymérős műtrágyaszóró
Bogballe M35W base 2350 súlymérős műtrágyaszóró, 2017 évjárat, 42 m max munkaszélesség, 12-18 m munkaszélesség jelenlegi lapátozattal, 2350 literes tartály, mely 3.000 literig bővíthető (magasító feláras), haladási sebesség arányos kijuttatás, automata kalibráció, súlymérős automatika, elektromos táblaszél szórás kapcsolás, ponyva, rács, létra, világítás, szabadonfutós kardán, szép, megkímélt állapot.
Ár: 3.990.000 Ft + ÁFA

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!