2024. július 15. hétfő Henrik, Roland

A Kverneland Group összefogott a Giants Software-rel és csatlakozott Farming Simulator 19-hez (x)

Agro Napló
A Kverneland Group összefogott a Giants Software-rel, hogy létrehozzon egy exkluzív Kverneland és Vicon munkagép csomagot a Farming Simulator 19-hez.

Új virtuális mezőgazdasági munkagépek

A Kverneland Group a Kverneland és Vicon fejlesztése, gyártása és értékesítése mellett most belépett a virtuális játékok világába a Farming Simulator játékhoz való csatlakozással. A Farming Simulator valóságos és teljes gazdálkodási élményt nyújt a felhasználóknak.

A Kverneland & Vicon munkagép csomag 20 kiválasztott gépet tartalmaz, úgymint a jól ismert i-Plough, fűkaszák, műtrágyaszóró, vetőgépek, bálázók – beleértve a forradalmi non-stop bálázó-csomagoló kombinációt – a FastBale-t és több mást.

A modern gépek 140 éves fejlesztési és értékesítési tapasztalatával, mi mint a Kverneland Group ajánljuk a játékosoknak, hogy lépjenek a következő szintre a gazdálkodásukban a Kverneland és Vicon gépeinkkel.

A Kverneland & Vicon munkagép csomag 2020.06.16-tól elérhető PC-re, Mac-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Framing Simulator 19 Season Pass tulajdonosai ingyenesen letölthetik a tartalmat. Az új munkagépcsomag elérhető a Farming Simulator hivatalos oldalán.

Nézze meg bemutatónkat:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Heti fókusz: Tarlóápolás ekével?

Heti fókusz: Tarlóápolás ekével?

A tarlóhántást lehetőség szerint minél sekélyebben kell elvégezni, hogy a kiszáradás mértékét minimalizáljuk. Amikor erről a műveletről beszélünk, a g...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?