2024. február 22. csütörtök Gerzson

Nagyra értékelt minőség: ismét Business Superbrands díjat nyert az Agrofeed (x)

Agro Napló
Nagyra értékelték a minőséget, ezért ismét Business Superbrands díjat nyert az Agrofeed – közölte a cég az Agro Naplóval.

A tájékoztatás szerint idén tizenharmadik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely az Agrofeed márkát érdemesnek találta a Business Superbrands 2020 védjegy viselésére. A Superbrands program célja a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák díjazása és megismertetése a társadalommal. Az Agrofeed Kft., hazánk egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója immár harmadik alkalommal nyerte el a megtisztelő elismerést.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

A bizottság döntése alapján, az Agrofeed Kft.-t ismét érdemesnek találták arra, hogy elnyerje a már széles nagyközönség számára is ismert Business Superbrands 2020 elismerést. A kitüntetést az üzleti szektor (B2B) legkiválóbb márkái kapják, azaz olyan magyarországi cégek, illetve márkák, amelyek elsősorban nem a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

Az Agrofeed Kft. a hazai takarmányipar egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója, 19. éve megbízható partnere és ismert, elfogadott premix beszállítója a hazai állattenyésztő integrációknak, nagy- és közepes állattartó cégeknek, telepeknek. Piaci sikereit a jó minőségű alapanyagok, a minőséget mindenkor biztosító gyártás mellett kiemelkedő szakmai szerviz tevékenységének is köszönheti a társaság.

„Cégcsoportunk dinamikus növekedése és eredményessége, a velünk együttműködő partnereink sikere nem lenne elképzelhető az Agrofeed Kft. vezetőinek, dolgozóinak magas színvonalú szakmai ismeretei és odaadó munkája nélkül. Büszkék vagyunk arra, hogy a 2017 és 2019 után idén harmadszor is elnyertük a Business Superbrands díjat. Hisszük, hogy a minősítés nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, üzleti partnereink mindennapi választásához és megerősít bennünket abban, hogy törekvéseink jó irányba tartanak” – mondta Csitkovics Tibor, az Agrofeed Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Agrofeed Kft. az európai takarmányipar egyik jelentős premix és takarmánykiegészítő gyártója, amely termékeit Magyarországon kívül, a kelet-európai, közel-keleti és észak-afrikai piac 20 országába értékesíti. A cég majdnem két évtizede megbízható partnere és nemzetközileg ismert és elfogadott premix beszállítója az állattenyésztő integrációknak, nagy- és közepes állattartó cégeknek, telepeknek. Az Agrofeed cégcsoportot az Agrofeed Kft-n kíyüll az OOO «Agrofeed Rus» oroszországi, a TOV «Agrofeed Ukraina» ukrajnai és a magyarországi VivaFarm, VivaGen, ALM Kft. és a Fitoproduct Kft. alkotja.

Az Agrofeed csoport több mint 400 alkalmazottat foglalkoztat és 30 milliárd forintot meghaladó forgalmi eredményt ért el. Magyarország középső régiójában, Szalkszentmárton település határában (Nagyvadas) található Európa egyik legkorszerűbb premix-, koncentrátum és prestarter gyártó üzeme, amelyet 2005-ben EU támogatással épített fel a cég, majd 2010-ben, saját erős beruházással bővített, modernizált. Így most kapacitása évi 40 ezer tonna. Az Agrofeed Kft. 2016 októberében adta át új premix üzemét a Tula megyei Jasznogorszkban. A jasznogorszki üzem Oroszország legújabb és legkorszerűbb premix üzeme. A gyár évi 60 ezer tonna premix és koncentrátum gyártását teszi lehetővé. Az érdeklődők a www.agrofeed.hu weboldalon találhatnak további információt.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hétszeres MagyarBrands díjas a COOP

Hétszeres MagyarBrands díjas a COOP

Idén ismét a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjat vehetett át a COOP március végén, a budapesten az ünnepélyes díjátadó gálán – közö...

A jövő növénye lehet a cirok

A jövő növénye lehet a cirok

A cirok a kukorica jó alternatívája lehet a száraz kontinentális éghajlaton, aszályra hajlamos területeken, mivel szárazságtűrése kiemelkedő. Ráadásul...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!