2024. április 28. vasárnap Valéria

Új cég forgalmazza a Case IH mezőgépeit Magyarországon

Agro Napló
Augusztus elsejétől a nagyigmándi központú Agri CS Magyarország Kft. látja el a Case IH gépgyártó traktorainak, kombájnjainak, bálázóinak és teleszkópos rakodóinak hazai képviseletét.
  Harald Boitllehner, Christian Garneyer, Szollinger János, Martin Rada, Szebegyinszki Georgina

A cég a cseh Agrotec Group leányvállalata, akárcsak a New Holland márkát értékesítő Agrotec Magyarország Kft., így az az Agrotec csoport részévé vált. A Komárom-Esztergom megyei vállalat 4 telephelye mellé még az idén további négyet nyit meg, ezen kívül Bednar, Pöttinger, ZDT és Sky munkagépek forgalmazását is végzik. A bejelentést a Bábolnai Gazdanapokon tették meg, amelyen részt vett Harald Boitllehner, a CNH - Case IH & Steyr üzletág igazgatója, Martin Rada, az AGROTEC Group vezérigazgatója és Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója is.

A Case IH idén hozza forgalomba a Magnum traktorok új sorozatát modern fülkével és a precíziós gazdálkodást támogató telematikai megoldásokkal felszerelve. A vállalat másik újdonsága a Versum CVXDrive kompakt, prémium erőgép 4 modellje, amelyek a Maxxum és Luxxum sorozat közé illeszkednek. Szollinger János elmondta: még ebben az évben tervezik, hogy minden hazai Case IH tulajdonossal felveszik a kapcsolatot, hogy biztosítani tudják a folyamatos és zökkenőmentes alkatrész- és szervizszolgáltatást.

www.agrics.hu
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!