2024. május 25. szombat Orbán

MagyarBrands elismerés a Bábolna Takarmánynak (x)

Agro Napló
A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány elnyerte a MagyarBrands díjat, melyet 2016-ban hetedszer ítéltek oda a legjobb hazai márkáknak.

A MagyarBrands hazai vonatkozású, kiváló márkákat díjaz, amely márkák a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és külföldön egyaránt, s ezeken a piacokon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértői bizottság döntése egészít ki. Idén először immár három kategóriában díjazta a Szakmai Bizottság a márkákat: kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában.

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Bábolna Takarmány „Kiváló márkának” számít, a hazai üzleti márkák egyikeként. A „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában a kiválasztás szempontjai között szerepelt többek között az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a tradíció és a megbízhatóság.

„Különleges elismerés ez a Bábolna Takarmány számára. Nagyon büszkék vagyunk az elnyert „Kiváló Üzleti Márka” címre, ami igazolja a márka fennállása óta elvégzett munkát” – mondta Lengl Tamás, a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. ügyvezető igazgatója.

A cég több mint 1000 termékével meghatározó szereplője a magyar takarmánypiacnak, s jelen van számos külföldi piacon is. A Bábolna Takarmány termékek értékesítésében csaknem 700 viszonteladó és termelő működik közre, akiknek segítségével, Magyarországon egyedülálló módon, 2500-nál is több eladási ponton jelenik meg a márka.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hétszeres MagyarBrands díjas a COOP

Hétszeres MagyarBrands díjas a COOP

Idén ismét a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjat vehetett át a COOP március végén, a budapesten az ünnepélyes díjátadó gálán – közö...

A jövő növénye lehet a cirok

A jövő növénye lehet a cirok

A cirok a kukorica jó alternatívája lehet a száraz kontinentális éghajlaton, aszályra hajlamos területeken, mivel szárazságtűrése kiemelkedő. Ráadásul...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?