2024. május 10. péntek Ármin, Pálma

Kecskeméti Agroker: biztos siker

Agro Napló
Az AGROKER Kft. Kecskemét 2004 év tavaszán több gyakorlati bemutatót is tartott , melyeknek házigazdái Goldoni traktor és Nobili növényvédõgép tulajdonosok . Bemutatóink elsõdleges célja , hogy a termékeinknek ne csak álló bemutatókon , hanem a gyakorlatban , már üzemelõ gépek tapasztalatai minél szélesebb és minél sokrétûbb információt nyújtsanak az érdeklõdõk számára. A gépeink bizonyítottak , hiszen van olyan gépünk , amely 12-15 éve üzemel és probléma mentesen dolgozott az, eltel idõ alatt . Mind a Goldoni mind a Nobili termékek rendkívül masszívak és jó minõségûek, ami szavatolja, a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

A gépek minősége mellett elmondhatjuk, hogy a rendkívül bő motorteljesítmény és egyéb mûszaki tartalom mellett a választék kimagaslóan bőséges, mely biztosija ügyfeleink számára, hogy a célnak leginkább megfelelőt tudjon választani kompromisszumok nélkül.



Idéznék néhány Nobili és Goldoni tulajdonos szavait:



KeveFrukt Rt. Ráckeve Gagyi József



Cégünk több Nobili terméket is használ, melyek közöt jelen van a Prunning Rover és a triturátor is Ezeket a gépeket 1986 óta használjuk egyetlen szóval, jellemezném: ELNYÛHETETLENEK.A triturátor a mai BNU szériának felel meg ez a gép a karvastagságú ágak zúzására alkalmas. A növényvédő gépeknél a törekvésünk az volt, hogy lehetőleg egy gyártótól minőségiek a hazai kínálatból kiemelkedő terméket szerezzünk be. Ezért esett választásunk a Noilire. 5 db gépet üzemeltetünk 13 évesek a gépeink, melyekkel maximálisan meg vagyunk elégedve, hiszen a több éves kapcsolat és jó a pótalkatrész ellátás is.



Major Kft. Ráckeve Major Zsolt



2000-ben vásároltuk az első két darab Goldoni Euró 30 RS , melyeket nagyon megkedveltünk az első év során, ezért 2001-ben vásároltunk még három darabot. Elsősorban a gyümölcsös sorkőzi talajápolását és a sorkőzi anyagmozgatást végezzük a traktorokkal. Sok munkát adunk nekik, hiszen az ültetvényeink nagysága közel 400 ha. A jó kapcsolat eredménye volt , hogy 2002-ben 3 db Nobili axiálventillátoros gépet vásároltunk az Agrokernél, melyeket elektronikus vezérlési rendszerrel kértünk traktorosaink védelmének érdekében. Ezek a gépek nagyon kevés alkatrészt igényelnek és nagyon megbízhatóak.



Új termékeink a Biankó cég kínálatából kerültek ki.A bemutatókon hangsúlyt fektettünk arra , hogy a gépeink mellett technológiai ajánlást is adjunk ügyfeleinknek , hiszen csak így lehet a mai mezőgazdaságban költség hatékonyan termelni . Ehhez nyújt kiváló alapot a Biano kibővített kínálata , mely a sorkőz és soralj mûvelés munkamûveleteihez teljes palettát kínál . A talajmarók terjedtek el leginkább , de az idei évtől kapható a vezérelt mulcsló , a vezérelt tárcsa és nyitóeke , illetve a horolókés is. A sorközben nagyon szép munkát végző tagonként külön-külön rőgugózottan rögzített mûvelő tagokon cserélhetőek a kések . Így akár a lazító munkát végző lándzsás , vagy lúdtalpkapával szerelve szántóföldi kultivátorként üzemel .



Számunkra a legfontosabb a gépek megbízhatósága és a szerviz háttér folyamatos fejlesztése . A gép értékes és nélkülőzhetettlen . A fejlődéshez szükség van technikai és gazdasági lehetőségekre elérhető áron , melyhez mi adjuk a hátteret , pályázatírás , hitelügyintézés akár 10% önerővel , szerviz … Mi biztosijuk Önnek , mert az Agroker biztos siker!!!



Gondoljon a jövőre , gépeiről gondoskodjon előre .



Vezér képviselet : Agroker Kft. Kecskemét



6000 Halasi út 29 , Tel: 76/516-123 , 516-192 , 30/9839-448



Értékesítési partnereink :



Crystal-Trade Kft . Mátészalka , Északi krt. . 2. Tel: 44/500-015



Csaba-Agro Kft. Békéscsaba , Felsőnyomás Tanya 252 sz. Tel: 30/9381-681



Borsod Agroker Rt. Mályi , Kistokai u. 65. Tel: 20/9613-488



Servo 65 Kft. Seregélyes-Láras Tel: 20/4115-213



To+Úr Bt. Monor Tel: 30/9404-764



Top-Farm Kft. Szentlőrinc, Tel.: 78/570-033, 30/9276-735



Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Az időjárás miatt szűkös lett a tavalyi termés, ezért jóval magasabb a burgonya ára, és nem is várható jelentős csökkenés.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. május 9. 16:02