2024. május 6. hétfő Ivett, Frida

A Környe-Trade Kft. bemutatkozik - A név kötelez…

Agro Napló
A magyar mezõgazdaságban és takarmánygyártásban dolgozók számára a Környe név egy nagy hagyományokkal rendelkezõ, már az 1960-as évek közepétõl premixet és keveréktakarmányt gyártó vállalatot idéz, amely jó minõségû termékeivel, vevõcentrikus üzletpolitikájával, sajátos, közvetlen „partnerbarát” stílusával, kiváló szakmai hátterével a magyar takarmánygyártás meghatározó tényezõjévé vált.

Keveréktakarmány-gyártó üzletágát, az állami tulajdonban mûködő Környei Mezőgazdasági Kombinátot, az első magánosítást követően Környe Takarmány Rt. néven ismerhették a termelők és a takarmánypiac szereplői.
A „második privatizációt” egy multinacionális holland cég jelentette, amely után a Hendrix Környe néven mûködött a vállalat és mûködik ma is, igaz más néven és jelentősen megváltozott személyi állománnyal.
A Környe-Trade Kft.-t 2004. 07. 27-én jegyezték be a cégbíróságon mint takarmányalapanyag-kereskedelemmel, premix- és keveréktakarmány-gyártással foglalkozó vállalkozást.
A magyar tulajdonban lévő kft. eltökélt szándéka a KÖRNYE névnek a hazai takarmánypiacon való fenntartása, a környeiek régi sikereit eredményező erények újbóli használatával.
Garanciát jelent erre a Környe-Trade Kft.-ben dolgozók több évtizedes takarmányos tapasztalata.
Debera Erzsébet, Németh Balázs, Magyar Zoltán, Nagy Szilveszter,
Dr. Szepesi Csaba neve talán ismerősen cseng sok olvasó számára, hiszen mindannyian hosszú éveket dolgoztunk a környei takarmánygyártásban.
A Környe-Trade Kft. alapvető üzletpolitikája a vevő teljes körû kiszolgálása. Kollegáink napi rendszerességgel informálják vevőiket az aktuális alapanyagárakról és a várható tendenciákról, lehetőséget biztosítva a kedvező árfekvésû fehérjehordozók beszerzéséhez.
Az érvényben lévő nagy mennyiségû szemesterményre (kukorica, búza, tritikálé) vonatkozó szerződéseink miatt folyamatosan vásárolunk gabonát, így kölcsönös üzleti kapcsolat kialakítására van lehetőségünk partnereinkkel.
A kiváló minőségû premixeinkkel biztos alapot nyújtunk egy eredményes állattartáshoz, de elengedhetetlennek érezzük a rendszeres kapcsolattartást a vevőinkkel, beleértve többek között a takarmányozási szaktanácsadást, gyártó receptek optimalizálását, állatorvosi szaktanácsadást és a szükség szerinti laborvizsgálatokat is.
Teljes mértékben tisztában vagyunk a mai mezőgazdaság helyzetével és lehetőségeivel, ezért árainkat is ehhez a nehéz helyzethez alakítottuk ki.
Ezt lehetővé teszi számunkra a viszonylag alacsony általános költségünk, tekintettel a kis létszámú stábunkra.
Bízunk abban, hogy kitartó és következetes munkákkal megtartjuk jelenlegi vevőinket és megtaláljuk az utat leendő partnereinkhez is.

A cikk szerzője: Dr. Szepesi Csaba

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A higiénia iránti igény kialakítása

A higiénia iránti igény kialakítása

A rendszerváltás idején, 20-21 éve új színfoltként alakultak az első olyan vállalkozások, melyek új típusú fertőtlenítőszereket, takarítási-fertőtlení...

„Tízezer óra”

„Tízezer óra”

„Tölts el ennyi időt azzal, amit igazán szeretsz csinálni, ez legyen intenzív, mondjuk max. 5 év......és abban, amivel foglalkozol, nemzetközi szinten...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!