2024. május 4. szombat Mónika, Flórián

Bábolna Takarmány a Lovas Világkupán

Agro Napló
A Papp László Budapest Sportarénában 2007. december 7–9-én rendezett OTP Bank Lovas Világkupa – a sokfelõl érkezett elismerõ vélemények szerint – nagy közönség és szakmai sikerrel zárult.

A világ élvonalába tartozó lovasok, fogathajtók vetélkedője, a mûvészek, sportolók, köztük az öttusázók lovas „összecsapásai”, a kitûnő show mûsor itthon és külföldön öregbítette lovas kultúránk jó hírét.

A rendezvény egyik kiemelt támogatója a Bábolna Takarmány is részese-e sikernek.

A kilenc közül két díjugrató számban a Bábolna Takarmány díjáért folyt a verseny.

Külön öröm számunkra, hogy a fő versenynapon – a százötven centiméteres akadályokon kereken félszáz lovast starthoz szólító – Bábolna Takarmány Kupán született az első magyar győzelem.

A honosított magyar lovas Wingrave Jamie és kitûnő lovának a magyar sportló Replaynak, valamint a harmadik helyre lovagolt Hugyecz Mariannak (Cash) Zeitvogel János a TENDRE Takarmányipari Kft. ügyvezető igazgatója adta át a cég tiszteletdíjait; a Himnusz hangjai után pedig gratulált a győztes ló tulajdonosának dr. Csikós Csabának.

A cég sikerélménye a Világkupán azzal lett teljessé, hogy itt mutathatták be először a TENDRE Takarmányipari Kft. legújabb termékét, a világ legjobb fogatlova Mythos nevével fémjelzett, és a tizenháromszoros fogathajtó világbajnok Lázár-Testvérek gyakorlati tapasztalatai alapján gyártott lótápjukat.

A most a Lázár Lovas Park ménesébe vonuló, anyai feladataira készülő lipicai fajtájú Mythos „a mozgás mûvésze”, a fogatsport világában elért teljesítményével nagyon magasra tette a mércét.

A világbajnok Mythos lótáp gyártója, a TENDRE Takarmányipari Kft. – az eddigi vélemények szerint – megfelel a csodaló „szabta” követelményeknek.

A Mythos világbajnok lótakarmány iránt máris jelentős az érdeklődés. Számos bolt jelentkezett az új Bábolna-termék árusítására.



Fehér

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!