Az elmúlt 10 évben stabil pontot teremtett a mezõgazdaságban

Agro Napló
A Zetor-Vas Kft.

2007 decemberében a több, mint tíz éves múltra visszatekintő Zetor-Vas Kft. az új, nyíregyházi telephelyének megnyitása alkalmából ünnepséget szervezett. A megnyitón külön köszöntötték a Zetor Gyár kereskedelmi igazgatóját Jaroslaw Gottwaldot, Takács Andrást, a ZTR-Agro Kft. vezetőjét, Giba Tamást, Nyíregyháza város alpolgármesterét és Magyar Miklóst, a Mezőgazdasági Szakigazgatási hivatal részéről.

A kereskedelem magas színvonalú lebonyolítása a mezőgazdasági szektorban óriási előre lépés az elmúlt évtizedekhez képest. A most átadott Zetor-Vas GazdaCentrum éppen ezt a célt szolgálja; kulturált és színvonalas környezetben fogadja az ügyfeleit, és minőségi szolgáltatást nyújt. A Zetor-Vas Kft. fejlesztéseivel munkahelyeket teremtett és több generációs családi vállalkozások közé lépett fel azzal, hogy Vas Ottó gyermekei is már ebben a cégben dolgoznak. Tevékenységükkel folyamatosan támogatják a mezőgazdaságot és az abban dolgozókat.

 


 

 

 Szerviz, alkatrész értékesítésükkel, leegyszerûsített pályázati és finanszírozási ügyintézésükkel stabil pontot teremtettek a mezőgazdasági termelésben. Magyar Miklós a MgSZH nevében gratulációját fejezte ki, hogy a családi vállalkozás a nagy, országos lefedettséggel rendelkező cégekkel szemben is sikeresen megállja helyét a magyar piacon és emellett fejlesztésre is maradnak tartalékaik. Nagy felelőssége is van a Zetor-Vas Kft.-nek mondta el a szakember, hiszen eddigi partnerei továbbra is számítanak a cégre, mind gépeik szakszervizelésében valamint azok alkatrészellátásban. A Zetor-Vas Kft. mûködése óta 651 Zetor traktort értékesített, ami az országos értékesítés 30%-át tette ki az elmúlt tíz év alatt. 1996-ban Vas Ottó a Zetor-Vas Kft. ügyvezetője úgy döntött, hogy Takács András ajánlatát elfogadva belevág Nyíregyházán a Zetor traktorok értékesítésébe. Az első traktort 1996-ban sikerült értékesíteni. 1997-98-as években a kereslet robbanásszerûen megindult 83, majd 145 gépet adtak át. Azóta a cég létszáma 10 főre emelkedett és a cég által nyújtott szolgáltatások köre is jelentősen bővült. A cég a legjobb szervizes csapattal rendelkezik a régióban. Terveik között szerepel, hogy a most átadott GazdaCentrum mellett az idei évben képviseletet hoznak létre Borsod és Hajdú Bihar megyékben is, hogy ezáltal a cég szolgáltatásai könnyebben elérhetőek legyenek az említett régiókban is.



Szilágyi Péter

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!