1., Köszöntő: - Dr. Wagenhoffer Zsombor - MÁSZ ügyvezető
2. Miért fontos a minőségi marhahús előállítása. - Előadó: dr.Béza Dániel Csabaliget 2008 Kft.
3. A marhahús élettani hatásai, jelentősége az emberi táplálkozásban. - Előadó: Vén Csilla Budapesti Corvinus Egyetem
4. A marhahús érlelési technológiájának fejlesztése. - Előadó Friedrich László Budapesti Corvinus Egyetem.
5. Kötetlen beszélgetés és konzultáció az előadók és résztvevők között.
A rendezvény helye: A kiállítás területén lévő Takács Ferenc Oktató Központ. (Hódmezővásárhely, Hód-Mezőgazda Zrt Kiállítási Centrum. 47-es főút ( Orosháza felé), 195. kilométer).
A rendezvény időpontja: 2012. május 12. szombat 14:00 óra.
Az előadások 20 percesek lesznek, hogy legyen lehetőség a szakmai konzultációra.

