Kié lesz a profit az agrárbizniszben? - Választ kaphat az Agrárium Konferencián

Kié lesz a profit az agrárbizniszben? - Választ kaphat az Agrárium Konferencián

agrarszektor.hu
Megváltoztathatja az agrárgazdasági termékpályák profitelosztási arányait az a jogszabályi javaslatcsomag, amely az Agrárminisztériumban készül. A Portfolio Csoport március 19-i kecskeméti Agrárium Konferenciája részletesen foglalkozik az új elképzelésekkel, amelyekkel a mezőgazdasági termelőket kívánják helyzetbe hozni.

Részletesen foglalkozik a Portfolio Csoport március 19-i Agrárium Konferenciája azzal a most készülő új „termelővédelmi” törvénymódosító csomaggal, amelyet annak érdekében állít össze az Agrárminisztérium, hogy javítsa a gazdálkodók felvásárlókkal szembeni alkupozícióit. Az Agrárium Konferenciának a konferenciának a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

Az esemény áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia szakmai szekciója bemutatja és elemzi a napirendre kerülő új szabályozási elképzeléseket, és gyakorlati oldalról is rávilágít arra, milyen új eszközök állhatnak rendelkezésre ahhoz, hogy a növénytermelési és állattenyésztési termékpályákon arányosabb jövedelemeloszlás alakuljon ki. Az előzetes információk szerint az új szabályozási csomag célja, hogy a termelők költségeiket fedező, magasabb értékesítési árakat érhessenek el, amely az eddigieknél nagyobb termelési biztonságot nyújthat a számukra.

A konferencia részletes programja ide kattintva érhető el>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki az agrárgazdaság idei támogatási lehetőségeiről és a második féléves magyar uniós elnökség agrárszakmai feladatairól tart előadást. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak 35 százalékos, illetve a kistermelőknek és a fiatal gazdáknak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A szaktanácsadók a részvételért négy kreditpontot kaphatnak.

A jelentkezési feltételekről ide kattintva tájékozódhat>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?