2024. május 13. hétfő Szervác, Imola

Ezután így díjazzák azokat, akik jól vizsgáznak

MTI
Szupermenta emblémát vezet be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) azon termékek számára, amelyek jó eredményt érnek el az élelmiszerbiztonsági vizsgálatokon. A Szupermenta termékteszt-programban már több mint 10 ezer laboratóriumi mérést végeztek.

A Szupermenta termékteszt olyan komplex, biztonsági, minőségi és kedveltségi vizsgálatokat is magába foglaló tesztsorozat, amely tájékoztatja és segíti a vásárlókat döntéseikben - közölte Zsigó Róbert, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) államtitkára. A program egy éve alatt 15 termékcsoportot, szolgáltatást teszteltek, 517 terméket vizsgáltak és több mint 10 000 laboratóriumi mérést végeztek. A Szupermenta emblémát az ágazati szereplők kérésére vezetik be, ezt a vizsgálatokon dobogós helyezett termékeken egy évig használhatják a gyártók, forgalmazók.

A hivatal átalakította a tesztek fő kommunikációs felületét is. A jövőben a blog forma helyett weboldalon, a www.szupermenta.hu honlapon érhetik majd el az eredményeket és a termékcsoportokhoz kapcsolódó hasznos információkat az érdeklődők.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?