Mi lesz a sorsa a zöld agrártámogatásoknak? - Megtudhatja az Agrofuture Konferencián

Mi lesz a sorsa a zöld agrártámogatásoknak? - Megtudhatja az Agrofuture Konferencián

agrarszektor.hu
Tovább szigorodnak-e az uniós agrártámogatások feltételéül szabott zöld követelmények az Európai Unió Közös Agrárpolitikájában? - ez lesz az egyik kiemelt témája az Agrofuture Konferenciának, amelyet május 23-án rendez meg a Portfolio Csoport. A rendezvény többek között áttekinti, hogyan felelhetnek meg a gazdálkodók az egyes pilléres agroökológiai program (AÖP) feltételrendszerének, illetve milyen új agrár-környezetgazdálkodási (akg) és ökológiai pályázatokra lehet számítani a kettes pilléres vidékfejlesztési kasszából.

Első ízben rendezi meg idén a Portfolio Csoport az Agrofuture Konferenciát, amely tematikus módon az agrárgazdaságot érintő legfontosabb fenntarthatósági és innovációs témákkal tűzi napirendjére. A május 23-i rendezvénynek a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

A konferencia egyik idei fő témáját az adja, hogyan változhat a közeljövőben az uniós Green Deal, illetve miként módosulhatnak a támogatások feltételéül szabott zöld követelmények az uniós KAP-ban. A rendezvény áttekinti az Agroökológiai Programhoz kapcsolódó módosításokat, az AÖP további várható változásait, illetve azt, hogy a gazdálkodók a gyakorlatban miként felelhetnek meg a legkönnyebben a támogatáshoz jutási feltételeknek. Emellett a konferencián szó lesz az agrár-környezetgazdálkodási és ökogazdálkodási vidékfejlesztési támogatások idei kifizetéséről, illetve a 2025-től várható újabb pályázatokról is.

A konferencia részletes programjáért kattintson ide>>

A konferencia a kiemelt témákat színvonalas előadások és kerekasztal-beszélgetések segítségével mutatja be és dolgozza fel. Az eseményen az államigazgatási, a vállalati-üzleti és a szakmai-érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak hasznos információkat a résztvevők számára.

Az előadók megtekintéséhez kattintson ide>>

A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjainak és szaktanácsadóinak 35 százalékos kedvezményt nyújt, a fiatal gazdák és a kistermelők pedig a rendezvényen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

A jelentkezési feltételekért kattintson ide>>

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!