MENÜ

Változás a CASE IH gépek forgalmazásában Pest és Nógrád megyékben

2021.03.25.

Az alábbiakban az AGRI CS Magyarország Kft. sajtóközleményét olvashatják.

 

2021. március 31-i hatállyal az AGRI CS Magyarország Kft. felmondta az együttműködést az AgroMax Gépkereskedelmi Kft.-vel, akik korábban Pest- és Nógrád megyében mint hivatalos aldílerünk tevékenykedtek. A CASE IH gépek gyártója által kizárólagosan megbízott – szavatossági és jótállási körbe tartozó javítások elvégzésére jogosult szakszervize, valamint forgalmazója ezen a területen a továbbiakban az AGRI CS Magyarország Kft. lesz.

Mivel a gyártói szavatossági vagy jótállási körbe tartozó javításokat csak szakszerviz végezheti e (Magyarországon ilyen jogosultsága kizárólag az AGRI CS Magyarország Kft.-nek van) emiatt kérjük, hogy korábban ezen a területen értékesített CASE IH gépek tulajdonosai vegyék fel a kapcsolatot területileg illetéke szervizünkkel (Abonyi Területi Központ: +36 20 385 0691), hogy továbbra is biztosítva legyen a megfelel gyártói háttér, illetve a megfelelő szerviz- és alkatrész ellátás.

2021. március 31. után ezen a területen már csak az AGRI CS Magyarország Kft. által eladott gépekre érvénye a gyártói jótállás és szavatosság; valamint a korábban értékesített gépek esetében is csak akkor érvényes, ha ez után az AGRI CS Magyarország Kft., mint szakszerviz végzi el a kötelező revíziókat.

Több, a CASE IH márka iránt elkötelezett és korábban is ebben a régióban dolgozó szerviztechnikus már a AGRI CS Magyarország Kft. csapatát erősíti az év elején megvásárolt Abonyi Területi Központban, ami a tavaszi szezonra már teljes kapacitással működik! A telephelyen megtalálható új CASE IH és BEDNAR gépek palettáját folyamatosan bővítjük. Az új területi központban a szervizműhely felszereltsége és kialakítása a gyártó előírásainak megfelelő környezetben funkcionál. Az alkatrész készleteket feltöltöttük, így az ellátás az igényeknek megfelelően gördülékenyen zajlik.

Az Abonyi Területi Központ címe: 2740 Abony, Mária Terézia u. 35.

Az új telephellyel a célunk a Pest-, Nógrád-, Jász-Nagykun-Szolnok és Észak-Bács-Kiskun megyéből érkező ügyfelek minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálása.

Továbbra is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésre, kollégáink elérhetőségeit megtalálják a www.agrics.hu weboldalunkon.

Várjuk szeretettel új és meglévő partnereinket egyaránt az új helyszínen.

Szollinger János
Kereskedelmi igazgató
AGRI CS Magyarország Kft.
2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a
www.agrics.hu
[email protected]

 

agrics-abony9.1200