MENÜ

OROS koronavírus tájékoztató

2020.04.23.

A mezőgazdaság a koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzetben különös fontossággal és stratégiailag kiemelt szereppel bír, amelyet az OROS a legnagyobb erőfeszítésekkel igyekszik támogatni és szolgálni.

 

Annak érdekében, hogy az OROS adaptert vásárolt gazdák zökkenőmentesen az aratási szezonig megkapják az adapterüket és időben elvégezhessék a betakarító munkálatokat OROS adaptereikkel, az OROS a járványügyi intézkedésekkel összhangban, átütemezte az augusztusi 2 hetes leállását 2020. március 30-tól 2020. április 13-ig. Az OROS-ban 2020. április 14-től újra indult a termelés fókuszálva a betakarító adapterek gyártásra. A termelés természetesen a járványügyi óvintézkedések betartásával folyik dolgozóink egészsége védelme érdekében. Fokozott takarítási protokollt vezettünk be a higiénére vonatkozólag, bevezettük az irodai munkaállomások napi virucid fertőtlenítését, valamint az ajtók, kilincsek, stb naponta többszöri fertőtlenítését. Minden dolgozónk részére szájmaszkot biztosítottunk. Az irodai alkalmazottak többsége „home office” munkakeretek között végzi a napi feladatait. Az otthoni zökkenőmentes munkavégzéshez minden informatikai és telekommunikációs háttér biztosított, így munkatársaink továbbra is készséggel állnak partnereink és ügyfeleink rendelkezésére.

Valamennyi közelgő főleg tavaszi agrárkiállítás a nemzetközi járványügyi helyzet miatt törlésre vagy (határozatlan időre) elhalasztásra került, ezért az OROS betakarító adapterek iránt érdeklődő gazdáknak sajnos korlátozott lehetőségük nyílik az adapterek élőben történő megtekintésére. Kérjük, kövessék figyelemmel Facebook oldalunkat, ahol nyomon követheti nem csak a kiállításokon való részvételünket, hanem sok hasznos OROS videóval és információval fogadjuk az érdeklődő gazdákat. Kérdés, információ kérése esetén kérjük, keressék illetékes munkatársainkat a www.oros.hu weboldalon megadott elérhetőségek valamelyikén, akár telefonon akár elektronikus úton. Munkatársaink állnak rendelkezésükre és készségesen fogadják megkereséseiket.

Ezúton köszönjük türelmüket, megértésüket és közreműködésüket a korai megrendelések, előrejelzések kapcsán, amelyek hatékonyan járulnak hozzá termelésünk hatékony teljesítéséhez. Jó egészséget kívánunk a közelgő tavaszi földművelési munkálatok elvégzéséhez és hálásan köszönjük a gazdák áldozatos munkáját, amelyet értünk végeznek!