Újabb Covid-hullám jöhet szeptemberben: erre jó, ha mind felkészülünk
Magyarországon már szinte nincs olyan ember, aki korábban ne fertőződött volna, vagy ne oltatta volna be magát.
Magyarországon már szinte nincs olyan ember, aki korábban ne fertőződött volna, vagy ne oltatta volna be magát.
A Corvinus kutatói a tejpiaci ármozgásokat vizsgálták a 2019 és 2022 közötti válságok nyomán.
A brojlerhús megfizethetősége szembeszökő a kiskereskedelemben és a vendéglátóiparban is.
A pandémia okozta korlátozások közepén érkezett meg a megoldás a magyar földek régóta fennálló problémájára.
2020 márciusában már sok szó esett a magyar agráriumban a koronavírusról, de még senki nem sejtette, mit hoz a jövő.
2021-re teljesen kiszámíthatatlanná vált a mezőgazdasági termelés Magyarországon.
A koronavírus-járvány lezárt egy korszakot a magyar és a globális mezőgazdaságban, amely többé már nem fog visszatérni.
Magyar kutatók azonosították azt a területet, ahol több tényező együttállása kedvez az új járványok kitörésének.
Háromezer év kellett hozzá, hogy a piramisépítők sörét újrafőzzék, egy amerikai férfinak sikerült.
A világ élelmiszer-termelése és -eloszlása számos sokkot élt át az elmúlt években.
Hazánkba is egyre nagyobb az igény a minőségi sörökre, azonban a 2020-as évek után gyülekezni kezdtek a felhők a kisipari sörfőzdék felett.
Most még biztos átállítjuk az órát, egészen pontosan vasárnap hajnal 3-kor vissza 2-re.
Az emberek nem igazán fogyasztanak Magyarországon bodzalevet, bodzalekvárt, hiába ismert.
2023 első felében több mint az ötödével nőtt a finanszírozott összeg a mezőgazdasági gépeknél a lízingpiacon.
A diszkontlánc megerősítette korábbi vállalását, amelynek révén már eddig is többszörösére növelte a magyar beszállítóknak adott megrendeléseit.
Új gyárat tervez építeni a Ságának a Master Good, a Sárváron megvalósuló fejlesztéssel új piacokat célozna meg a cég.
Melyek az élelmiszeripar előtt álló legfontosabb kihívások a Kárpát-medencében? Versenyképesség, hatékonyság, fenntarthatóság, marketing?

Az olajbogyó útja a fától az asztalig több kémiai folyamaton megy keresztül, amelyek során az eredetileg keserű termés fogyaszthatóvá válik.
A szarvasmarha ágazat termelői összesen 3,8 milliárd forintnyi hazai forrásból kapnak támogatást.
A legfrissebb jelentés szerint 2025-ben felélénkült a mezőgazdasági gépek piaca Magyarországon.
A kártevők mellett újonnan megjelenő gyomfajok, a gyomirtási technológiák folyamatos változása és a mikotoxin-szennyezés is nehezíti a kukoricatermesztést.
A fagy- és aszálykár, valamint a sertéspiaci túlkínálat ellensúlyozása érdekében újabb eszközzel segítik a gazdálkodókat.