MENÜ

Ön számított hóesésre áprilisban?

2017.05.02.

Higgye el, a növények sem. Az elmúlt hetek időjárása bebizonyította, hogy igenis szükség van a növények stressztűrő képességének növelésére. A jobb kondíciókkal rendelkező, nagyobb ellenállásra képes állomány sokkal könnyebben átvészeli a változékony időjárásból fakadó viszontagságokat.

Az AGROSOL liquid megoldást nyújt

Hogyan? A széndioxid dúsítása által erőteljesebb fotoszintézisre készteti a növényt – akár szabadföldön is -, ami nagyobb produktumot eredményez. A tavalyi évben egyre több gazda tapasztalhatta meg a készítmény előnyeit, sőt egy nagyszabású kísérletsorozat is alátámasztotta, hogy akár 30% terméstöbblet érhető el az Agrosol liquid használatával.

Jó hír, hogy a már jól ismert Agrosol liquid mellett az idei évtől Magyarországon is kapható az Agrosol liquid Plus. Az új termék jelentős mértékben megnövelt beltartalommal bír, ami magasabb ár-érték arányt jelent az Agrosol liquidhez képest. A kérdés tehát nem az, hogy érdemes-e használni a készítményt, hanem hogy melyiket válassza. Ne halogassa a döntést, mert a kezelés a növények 3-4 leveles állapotában esedékes.

További újdonság, hogy az Agrosol liquid termékek már nem csak 10 literes kiszerelésben, hanem új, 1000 literes tartállyal is kaphatóak, melyhez most ajándék keverőberendezés is jár!

Forduljon hozzánk bizalommal, szaktanácsadóink minden kérdés megválaszolásában rendelkezésre állnak, illetve a sikeres kijuttatásban is segítséget nyújtunk. Elérhetőségeink: www.mikro-vital.hu/kapcsolat

További információk az alábbi linken érhetők el: www.mikro-vital.hu/agrosolliquid

Üdvözlettel,
Bio-Nat Kft.
www.mikro-vital.hu