MENÜ

GORDON KWS WRD – Növekvő sortáv, növekvő hozam!

2014.08.13.

A 2014 januárjában regisztrált GORDON KWS WRD az intenzív repcenemesítés újabb hybridje.

A 2012-es NÉBIH káposztarepce kisparcellás fajtaösszehasonlító kísérleti eredmények alapján a standardok átlagához viszonyítva 112,4%-ot (nettó 5,15 t/ha) ért el. A korai fejlődési erélyt tekintve is a legjobbak között szerepelt. A télállósági értéke -6,1%-os, mely messze felülmúlja a fagytűréséről híres TRIANGLE hibridünket.

 Gordon 1

A tavalyi 2013-as szintén a NÉBIH-nél beállított káposztarepce kisparcellás fajtaösszehasonlító kísérleteket vizsgálva 108,2%-os (nettó 5,25 t/ha) eredményt ért el. Ismerve az elmúlt évek vetésidőszakában előforduló hektikus-csapadékszegény időjárást, bizalommal ajánljuk az eredményeit tekintve a kitettebb klimatikus viszonyokkal rendelkező és aszályos területekre is.

 Gordon 2

A 2013-as vetésidőszakban a késői, akár októberi vetésű GORDON KWS WRD dinamikus fejlődési erélyének köszönhetően utolérte a konkurens hibrideket.

 Gordon 3

 

A WRD hibridek fent említett kritérium rendszerében felsoroltaknak mindegyikének megfelel. A vegetatív tulajdonságok megléte és a helyes termesztéstechnológia adaptálása jelentős szerepet játszik a sikeres repcetermesztésben és annak jövedelmezőségében.

 Gordon 4

 

Válassza Ön is a KWS első WRD hybridjét! 

Látogasson el honlapunkra, és tekintse meg repce vetőmag kínálatunkat!

 

 Gordon 5

 

 

 Gordon 6

Pintér János,

KWS Magyarország Kft.

Termék-és marketingmenedzser