MENÜ

Akciós hírlevél - Alkatrész és szerviz akció - Ültetvényes munkagépek

2015.02.20.

invest1

Invest2

 

Ajánlatunk HARDI munkagépek esetén

invest3
HARDI munkagépeket javító szerviz technikusaink egy előre egyeztetett időpontban felkeresik Önt, átvizsgálják gépét, majd javaslatot tesznek a szükséges javítások és alkatrészek tekintetében. Ez a felülvizsgálat ingyenes, semmilyen kötelezettség nem terheli Önt, ráadásul ha javaslatunk mellett dönt, akkor a megrendelt HARDI alkatrészekből és a javítás munkadíjából is 20% kedvezményt biztosítunk az akció ideje alattEredeti HARDI alkatrészeink javarészt raktárról, azonnal elérhetők, készlethiány esetén sürgős igényt - ha a rendelés 14.00-ig megtörténik - másnap, normál igényt 5-6 munkanap alatt tudunk teljesíteni. Természetesen a szakemberünk által beépített alkatrészekre fél év garanciát is vállalunk! Az akció időtartama: 2015.02.01-2015.03.31. Amennyiben akciónk felkeltette érdeklődését, a következő elérhetőségeken kérhet kollégánktól bővebb felvilágosítást vagy időpontot munkagépe átvizsgálására. 

invest4

 

Ajánlatunk HAGIE munkagépek esetén

invest5
HAGIE specialistánk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, átvizsgálja gépét, majd javaslatot tesz a szükséges javítások és alkatrészek tekintetében. Ez a felülvizsgálat ingyenes, semmilyen kötelezettség nem terheli Önt, ráadásul ha javaslatunk mellett dönt, akkor a megrendelt HAGIE alkatrészekből és a javítás munkadíjából is 20% kedvezményt biztosítunk az akció ideje alattEredeti HAGIE alkatrészeink javarészt raktárról, azonnal elérhetők, készlethiány esetén a sürgős igényt 10 nap alatt, normál igényt kb. 3 hét alatt tudjuk teljesíteni. Természetesen a szakemberünk által beépített alkatrészekre fél év garanciát is vállalunk! Az akció időtartama: 2015.02.01-2015.03.31. Amennyiben akciónk felkeltette érdeklődését, a következő elérhetőségeken kérhet kollégánktól bővebb felvilágosítást vagy időpontot munkagépe átvizsgálására. 

 invest4

  invest6
 invest15

invest16
 

 

Zanon szárzúzók

invest11
A ZANON vízszintes tengelyű nyesedékzúzók egyaránt alkalmasak tisztító kaszálásra és nyesedék zúzására. A nyesedékzúzók minden típusa mechanikus állítással vagy opcionális hidraulikus munkahengerrel jobbra eltolhatók. A gépek alkalmasak szőlő és gyümölcsösök sorközeinek fűkaszálására, illetve szőlővesszők, gallyak zúzására. A gépek kalapács-késekkel vagy Y késekkel vannak szerelve. Géptípustól függően akár 4-5 cm vastagságú ágak zúzására is alkalmasak. A TFZ modellhez rendelhető az IT típusu, 50 cm munkaszélességű automatikus kitérésű rotációs kasza is, amely saját hidraulikarendszerrel rendelkezik. A ZANON TMO, TMC illetve a nehézkategóriába tartozó TMA és TMA típusú vízszintes tengelyű nyesedékzúzók egyaránt alkalmasak árokpartok, táblaszélek tisztító kaszálására és nyesedék zúzására. A nyesedékzúzók hidraulikus munkahengerrel jobbra kitolhatók, szögben dönthetők (-55o és +90o között). Függőleges helyzetbe állítva sövények, erdőszélek nyírására is alkalmasak. A gép gyárilag kalapács-késekkel van szerelve, de igény szerint Y kések is rendelhetőek. A hajtómű szabadonfutós, a fordulatszámigény 540 fordulat/perc. A kardántengely a gép tartozéka. A ZANON mulcsózók széles kínálata optimális traktor-munkaeszköz kapcsolatot tesz lehetővé. Parlagfűírtásra, szárzúzásra, nyesedék aprításra, azaz a szántóföldi munkáktól kezdve, az ültetvényekben, sőt az erdészeti, kimondottan nehéz munkára is rendelkezésre állnak megfelelő méretű ZANON zúzók. Kommunális munkákra, azaz útpadkák, árokpartok kaszálására, sövényszegélyek nyírására, parlagfű irtására is kiválóan alkalmasak...

Zanon elektromos és pneumatikus metszőollók kiemelkedően jó árakon

invest12
A ZANON gyár az ültetvényekben és a parkok gondozásában használatos elektromos szerszámok, metszőollók, kötözők, fűrészek teljes skáláját kínálja a professzionális felhasználóknak. A Zanon elektromos metszőollókat professzionális metszési munkákra tervezték, amelyek a szervós vezérlésnek köszönhetően precíz, gyors és erős vágásokra képesek 40 mm ágvastagságig. Ugyanakkor áramfelvételük rendkívül alacsony. Az akkumulátor akár kettő munkanap alatt is biztositja a kellő energiát. Így nincs szükség tartalék akkumulátorra. Az ollók mind gyümölcsösben, mind a szőlészetben egyaránt alkalmazhatóak. A különlegesen kiképzett, Titan-Nitrit bevonatú pengék rendkívül kopásállóak. A különleges csapágyakra szerelt vágófej tiszta vágást biztosít, így a növény gyorsabban gyógyul, nem betegszik meg. Műszaki adatok:

  • Tökéletes ergonómia: Jobb- és balkezesek egyaránt használhatják
  • Max. vágási átmérő: 40 mm
  • Maximális vágónyomaték: 200 Nm
  • Motorteljesitmény: 90 W
  • Akkumulátor: 4.400 mA
  • Akkumulátor tipusa: LI-ION
  • Akkumulátor tömege: 2,3 kg
  • Használati idő egy feltöltéssel: akár 2 nap
  • Feltöltési idő: kb. 6 óra
  • Saját tömeg: 860 g

ÁR: 1.300,00 eur + áfa

invest13

Az akciós árak a készlet erejéig,

illetve visszavonásig érvényesek és az áfát nem tartalmazzák. A hírlevélben szereplő információk nem minősülnek hivatalos árajánlatoknak.

Árajánlatért kérjük, forduljon értékesítőinkhez!

Kollégáink az alábbi elérhetőségeken állnak szíves rendelkezésükre! 2942 Nagyigmánd, Gépállomás utca 1.

Tel: 06-34/569-090, 06-34/569-091

E-mail: info@investkft.hu

www.investkft.hu