MENÜ

A Kverneland Group összefogott a Giants Software-rel és csatlakozott Farming Simulator 19-hez

Új Kverneland és Vicon gépek találhatók a játékban

2020.06.18.

A Kverneland Group összefogott a Giants Software-rel, hogy létrehozzon egy exkluzív Kverneland és Vicon munkagép csomagot a Farming Simulator 19-hez.

 

Új virtuális mezőgazdasági munkagépek

A Kverneland Group a Kverneland és Vicon fejlesztése, gyártása és értékesítése mellett most belépett a virtuális játékok világába a Farming Simulator játékhoz való csatlakozással. A Farming Simulator valóságos és teljes gazdálkodási élményt nyújt a felhasználóknak.

A Kverneland & Vicon munkagép csomag 20 kiválasztott gépet tartalmaz, úgymint a jól ismert i-Plough, fűkaszák, műtrágyaszóró, vetőgépek, bálázók – beleértve a forradalmi non-stop bálázó-csomagoló kombinációt – a FastBale-t és több mást.

A modern gépek 140 éves fejlesztési és értékesítési tapasztalatával, mi mint a Kverneland Group ajánljuk a játékosoknak, hogy lépjenek a következő szintre a gazdálkodásukban a Kverneland és Vicon gépeinkkel.

A Kverneland & Vicon munkagép csomag 2020.06.16-tól elérhető PC-re, Mac-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Framing Simulator 19 Season Pass tulajdonosai ingyenesen letölthetik a tartalmat. Az új munkagépcsomag elérhető a Farming Simulator hivatalos oldalán.

Nézze meg bemutatónkat: