„Tanuljunk együtt!” – fókuszban a sörkészítési ismeretek

Agro Napló
A sörkészítési ismeretek elsajátítását ígéri a gyakorlatra fókuszálva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” szakmai programsorozatának újabb állomása, amelyre szeptemberben kerül sor és a sörkészítés rejtelmeiben mélyedhetnek el a téma iránt érdeklődő kamarai tagok.

Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik ugyanis olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amely azonnal átültethető a mindennapi tevékenységükbe. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra, valamint a saját készítésű termékek bemutatására is, amelyekkel kapcsolatban véleményt kaphatnak a termék minőségéről és igény szerint segítséget a minőség javításához.

Ezeket a tagi elvárásokat szem előtt tartva, az őszi időszakban szeptemberben a köztestület a sörkészítés témakörében hirdet programot tagjai számára. Az esemény célkitűzése, hogy a résztvevők megismerjék azokat a fogásokat, amelyekkel kialakíthatják a saját és a piacuknak megfelelő íz- és élményvilágot, összességében pedig minőségi italt állíthatnak elő. A köztestület által finanszírozott oktatási eseménysorozaton – a már megszokott módon – a gyakorlatra fókuszálva igyekeznek az előadók átadni a mindennapi tevékenységhez szükséges tudást. A gyártás folyamatát bemutató egynapos rendezvényre szeptember 6-án kerül sor Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött – hívják fel az érdeklődők figyelmét a szervezők. Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programon maximum 20 fő részvételét tudják biztosítani. Ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon – olvasható a tájékoztatásban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Rozskenyérkészítés a NAK programban

Rozskenyérkészítés a NAK programban

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a tagi igények alapján a rozskenyérkészítés témakörében is elindítja „Tanuljunk egy...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!