MENÜ

Rekordszámú látogató a 15. Growtech Eurasia vásáron

2015.12.15.

A mezőgazdasági ipar egyik legnagyobb találkozója a Growtech Eurasia Nemzetközi Üvegház, Mezőgazdasági Eszköz- és Techológiai Vásár, amelyet idén 15. alkalommal rendeztek meg a törökországi Antalyában 2015. december 2-5. között. A 40.000 m2-en elterülő vásáron idén 683 kiállító volt jelen 30 országból, a 77 országból érkező 79.624 látogató pedig egyértelmű rekordnak számít.

????????????????????????????????????

Ahogy a korábbi években is, számos új terméket és eljárást mutattak be a vásáron. Például olyan paradicsomokat, amelyek a hagyományosnál háromszor több likopint, és csak a gyümölcsökhöz hasonlítható aroma mennyiséget tartalmaznak. A kiállítás kedvencei a kulcsrakész szőlőskerteket és gyümölcsösöket építő cégek, a Ferrari árával vetekedő óriástraktorok és bálázógépek voltak.

10_Growtech_7

Nyolcadik alkalommal Growtech Mezőgazdasági Díjakat is kiosztottak a Growtech Eurasia Vásárhoz kapcsolódóan. A 19 jelölt közül a győztesek a következők voltak: AGROWELD GREENHOUSE TECHNOLOGIES az üvegházi technológiák kategóriában, a DOKTAR TARIM az agrárinformatika és tanácsadás kategóriában, a GEOFLOW az öntözőrendszerek és berendezések kategóriában, a GAP AGRICULTURAL RESEARCH INSTITUTE a mezőgazdasági gép és berendezés kategóriában, és a KOPPERT és YEDİTEPE SAĞLIK HİZMETLERİ a növénytápanyagok és növényvédelem kategóriában.