MENÜ

Pár hónap múlva rendezik a legnagyobb frissáru kiállítást!

Agro Napló 2022.10.07.

A Fruit Logistica a frissáru ágazat legnagyobb kiállítása, melyet 2023. február 8–10. között Berlinben rendeznek meg. Öt kontinens kiállítói mutathatják be saját régiójuk jellemző gyümölcseit.

Fotó: Fruit Logistica

 

A szakma legfontosabb cégei a legmagasabb szinten képviseltetik magukat, így sok termék, technológia cserélhet gazdát rövid idő alatt. Az újítások villámgyorsan megjelennek a friss termékek minden szegmensében, legyen szó vetőmagról, gyümölcsről és zöldségről, akár a csomagolás akár az automatizáció terén. A frissáru ágazat teljes értéklánca bemutatkozik a termelőtől az értékesítési pontig – értesült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményéből az Agro Napló.

A kiállítás a hatékony és eredményes vásárlást segíti a korszerűbb és a mai kihívásoknak megfelelő mezőgazdaság és feldolgozóipar irányába. Izgalmas előadásokat lehet hallani logisztikai kérdésekről, trendekről, praktikus technikai ötletekről és megoldásokról, az értékesítési lánc jelenlegi kihívásairól, új termékekről, előremutató koncepciókról.

Fruit Logistica Online a frissáru ágazat központi adatbázisa. A kiállítók és a termékbemutatók mellett a szakmai látogatóknak számos lehetőséget kínál a potenciális üzleti partnerek kiválasztására a kiállítás előtt; időpont egyeztetésre, illetve bemutatkozó megbeszélésre chat-en vagy videohívás formájában.

 

(Forrás: NAK)