Legyen szemfüles Agro Napló olvasó és nyerjen!

Agro Napló
Nyolc hetes nyereményjáték sorozat kezdődött az Agro Napló Facebook oldalán október 19-én. A partnereink által felajánlott heti nyeremények mellett a fődíj 1 db páros belépő a Muzsikás együttes 2015. december 28-án Budapesten, a Művészetek Palotájában tartandó karácsonyi koncertjére.

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn felteszünk az Agro Napló Facebook oldalára egy kettéosztott képet, amelynek két oldala között három apró eltérést kell észrevenni. A részvételhez a helyes megfejtést, vagyis a három különbséget a kép alá írt komment formájában kell beküldeni, a kép alatti "Tetszik" ("Like") gombot meg kell nyomni, a bejegyzést pedig meg kell osztani.

A helyes megfejtők között minden héten partnereink által felajánlott ajándékcsomagot sorsolunk ki. Az összes játékhéten résztvevő játékosok között 1 db páros belépőt sorsolunk ki a Muzsikás együttes Budapesten, a Művészetek Palotájában 2015. december 28-án megrendezendő karácsonyi koncertjére.


Fotó: Muzsikás Együttes

1. FORDULÓ - Az első heti feladványhoz kattintson ide!

Időtartam: 2015. október 19-25. éjfélig. Sorsolás 2015. október 26-án.

Nyeremény: 1 db Kverneland 150 S Variomat eke 1:32-es modell és 1 db fekete Kverneland galléros póló



Felajánló: Kverneland Hungária Kft.

A vállalatról:

Az aktív termékfejlesztés és hatékony gyártási eljárásoknak köszönhetően a Kverneland – a világ egyik vezető márkája a világ minőségi mezőgazdasági munkagéppiacán. A márka aktívan közreműködik a hatékony gazdálkodás elérésében, fókuszálva a költségtakarékosságra és hozamok fokozására. A széles termékportfólió talajmunkagépeket, vetőgépeket, növényápolási- és takarmányozási gépeket vonultat fel, az elmúlt években több új és innovatív termékét ismerhettük meg a norvég vállalatnak.Az idei hannoveri Agritechnica kiállításra több újdonsággal is előrukkolnak: http://agronaplo.hu/termekinformaciok/a-kverneland-ujdonsagai/

Bővebb információ: www.kverneland.hu


Nyereményjáték Szabályzat: http://agronaplo.hu/nyeremenyjatek/legyen-szemfules-agro-naplo-olvaso-es-nyerjen/ 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Heti fókusz: Tarlóápolás ekével?

Heti fókusz: Tarlóápolás ekével?

A tarlóhántást lehetőség szerint minél sekélyebben kell elvégezni, hogy a kiszáradás mértékét minimalizáljuk. Amikor erről a műveletről beszélünk, a g...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!