Kevesebb mint két hét múlva kezdődik a 21. Pápai Agrárexpo

Agro Napló
A tavalyelőtti és a tavalyi nagy sikerre tekintettel idén is látványos szántóföldi bemutatóval indul az esemény, amelyen ismét különböző mezőgazdasági eszközök vonulnak fel.

Május 19. és 21. között rendezi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a 21. Pápai Agrárexpót, amelynek nyitóprogramja – 2015 és 2016 után harmadszor is – a város határában megrendezendő szántóföldi bemutató lesz.

Jelentős számú érdeklődő mellett zajlott a tavalyi is, melyen összesen 16 traktor állt a "startvonalra", hogy az utánuk csatolt modern ekékkel, tárcsákkal, kapákkal és más földművelésre alkalmas eszközökkel a pályán ,,végigszáguldva” mutassák be, hogyan tudják a legkülönbözőbb mezőgazdasági munkálatokat elvégezni.

Május 19-én reggel is hasonló látványra lehet majd számítani. A Készenlét Zrt. a traktorai mellett fejes váltvaforgató ekéjével, csillagkerekes rendsodrójával, hengeres bálázójával készül. Az Agromaster Kft. vetőgép kombinációt, rövidtárcsát, szintén váltvaforgató ekét és szántóföldi kultivátort mutat be. A Horsch cég pedig tárcsás kultivátort, nehéz rövidtárcsát, gabona-vetőgépet és önjáró permetezőt vonultat fel.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Célegyenesben a NAK Szántóföldi Napok

Célegyenesben a NAK Szántóföldi Napok

Június 9-10-én rendezik meg a NAK Szántóföldi Napok elnevezésű rendezvényét a Fejér megyei Mezőfalván. A szabadtéri kiállításra a belépés ingyenes, a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!