MENÜ

Hogyan népszerűsítse helyi termékeit? Októberben mindent megtudhat!

Agro Napló 2023.09.04.

Újabb négy városban tart „Helyi termék” rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH).

 

A tavaszi négy után ősszel – október 3–17. között – újabb négy helyszínen szervez „Helyi termék” címmel rendezvénysorozatot a NAK és az MNVH, az Agrárminisztérium, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és a Kislépték Egyesület közreműködésével – értesült a NAK közleményéből az Agro Napló.

A rendezvényeken elhangzó előadások a tavaly kiadott Helyi termék kézikönyv témáit járják körül, fejezeteinek témaköreire fókuszálva. Szó lesz az élelmiszergazdaság sajátosságairól és fejlődési lehetőségeiről, a megreformált élelmiszerláncokról és élelmiszer-feldolgozásról, valamint olyan innovatív megoldási lehetőségekről, trendekről és eszközökről is, amelyek a helyi termék előállítókat segíthetik értékesítési lehetőségeik fejlesztésében vagy bővítésében. Továbbá helyi jó gyakorlatokat és helyi termék előállítókat is megismerhetnek az érdeklődők a rendezvényeken.

A rendezvénysorozat első őszi eseménye október 3-án, Pécsett lesz. 
Ezt követően október 5-én Zalaegerszeg,  október 11-én Nyíregyháza, október 17-én Szolnok ad helyet a rendezvénynek.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztráció: https://mnvh.hu/helyitermek

 

(Forrás: NAK)