Hogy az időjárás ne KUKORICÁZZON velünk! – Megjelent legújabb online kiadványunk

Agro Napló
A 2022-es év a maga időjárási anomáliáival ismét bebizonyította, hogy a víz az Úr, aminek hiánya legrosszabb esetben a teljes termésünket megsemmisítheti.

Tudatosan kell készülni arra, hogy a felmelegedés folytatódik, és a csapadékellátásban is fellépnek majd az ideihez hasonló szélsőségek – hívja fel a figyelmet Dr. Kiss Erzsébet a kukoricatermesztési kihívásokra adott válaszokról szóló írásában. A megoldás egyrészt a nemesítők kezében van, akik a mostaniaknál is stabilabb, a stressztényezőknek jobban ellenálló kukorica hibridek létrehozásán fáradoznak.

Az aszály leküzdésére azonban nem csak a legjobb genetikára, hanem annak igényeire alapozott, körültekintő, gondos termesztéstechnológiára is szükség van. Ez pedig nem valósulhat meg a gazdák aktív részvétele, tudásuk, nyitottságuk, bátorságuk, az újra való hajlamuk folyamatos fejlesztése nélkül. 

Ebben nyújt segítséget az Agro Napló legújabb online kiadványa, amely a sikeres kukoricatermesztés célját szolgáló legújabb hibrideket, technológiákat és megoldásokat mutatja be.

Hasznos olvasást kívánunk!

A kiadvány online végigolvasható, vagy letölthető az alábbi képre kattintva!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!