Figyelem! Már csak egy nap maradt a felügyeleti díj bevallására

Agro Napló
Május 31-ig adhatják le felügyeleti díj bevallásukat az élelmiszerlánc-szereplők. A benyújtás elektronikus felülete a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Ügyfélprofil rendszeréből érhető el.

A bevallási felület a Nébih Ügyfélprofil Rendszerének (ÜPR) „Felügyeleti díj” menüpontjában érhető el. Vállalkozások esetében a cég önálló képviseletére jogosult személy vagy meghatalmazott nyújthatja be a bevallást. Tavaly óta utóbbi megbízás, azaz a meghatalmazás is papírmenetes folyamattá vált, teljeskörűen intézhető elektronikus formában – értesült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közleményéből az Agro Napló.

A megállapított felügyeleti díj első részletét 2023. július 31-ig, a másodikat pedig 2024. január 31-ig kell befizetni, mely online is kiegyenlíthető. A díj befizetéshez szükséges pénzügyi bizonylatokat az érintettek – a bevallási időszak lezárása után – az ÜPR-ben érhetik majd el, ide kattintva.

A felügyeleti díjjal kapcsolatban hasznos információk elérhetőek a Nébih portálon
További kérdés esetén a Nébih Ügyfélszolgálata a 06/1/336-9024 telefonszámon, vagy a felugyeletidij@nebih.gov.hu email címen áll az ügyfelek rendelkezésére.

(Forrás: Nébih)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!